Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov v deseti porazil Vysokou


Branky


0

Vše podstatné mezi Trutnovem a Vysokou se událo ve druhém poločase. Trutnov hrající v deseti se ujal dvougólového vedení, na které Vysoká našla rychlou kontaktní odpověď. Hosté sahali i po vyrovnání, místo toho ale domácí přidali třetí a rozhodující branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká mrhá svými šancemi

Během první půle měli míč na svých kopačkách častěji hosté, kteří se dostali do několika gólových příležitostí. V deváté minutě mohla Vysoká skórovat poté, co trutnovská obrana nezachytila centr z pravé strany a míč se dostal až na zadní tyč. Tam však nabíhající hráč Vysoké minul. Další šanci si hosté vypracovali ve čtyřiadvacáté minutě. Vysoká rozehrávala standardní situaci a centrovaný balon se odrazil k neobsazenému hráči, ten ale nezamířil přesně a jeho střela minula levou tyč domácí branky. Trutnovští si tolik vyložených šancí nevypracovali, jejich snahy o dlouhé balony povětšinou zachycovali obránci Vysoké. Přesto mohl jít Trutnov do vedení. Minutu před koncem poločasu dostali domácí po centru z pravé strany míč do vápna hostů, zakončující hráč však ve skluzu trefil pouze brankáře Milana Pavliše. Brankář Vysoké vyrazil míč jen k dalšímu hráči Trutnova, ani ten ale nezamířil přesně a přestřelil. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.           

Domácí se i v oslabení ujímají vedení

Druhý poločas přinesl hned zkraje dramatické události. V padesáté minutě nic neřešícím zákrokem ve středu hřiště zastavil Marek Kancok jednoho z hráčům Vysoké, načež viděl červenou kartu. Červená karta paradoxně přiblížila gólu oslabený tým domácích. Dvě minuty po vyloučení trutnovského obránce poslali hosté centrovaný míč do vápna Vysoké. Vzdušnou přihrávku ještě hlavou přizvedl jeden z obránců hostů, a míč se tak dostal k nehlídanému Ondřeji Tobiášovi, který překonal Milana Pavliše a poslal Trutnov do vedení. Ještě veseleji bylo domácím v 67. minutě, přestože branka, kterou vstřelili, byla trochu bizarní. Po přihrávce obránce a teči jednoho z hráčů Vysoké se za obranu dostal Ondřej Šulitka. Trutnovský útočník se řítil sám na brankáře Pavliše, který si však všiml zdviženého praporku pomezního, a proto viditelně přestal hrát. Hlavní rozhodčí však na zdvižený praporek pomezního nebral zřetel a celou akci nechal dohrát. Ondřej Šulitka obešel rezignovaného brankáře Pavliše a zakončením do prázdné branky zvýšil na 2:0.

 

Vysoká přispěchala s rychlou kontaktní brankou, když se v 73. minutě po centru Jana Píši prosadil Vojtěch Bělka. Šanci na vyrovnání dostali hosté v 82. minutě, kdy rozhodčí odpískal v jejich prospěch pokutový kop. K penaltě se postavil Vojtěch Bělka a s jistotou ji proměnil. Rozhodčí však nechal pokutový kop kvůli špatnému postavení hráčů opakovat. Na druhý pokus zamířil Vojtěch Bělka k levé tyči a jeho záměr brankář Jan Švejdar vystihl. Poslední slovo v zápase tak měli opět domácí, kteří v 84. minutě zvýšili díky Matěji Brutovskému. Na prohře Vysoké 3:1 už nic nezměnila ani červená karta, kterou za své protesty viděl kapitán hostů Jan Píša. 



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - J. Turner [-] , M. Vyhnánek [-] , M. Kancok [-] , V. Kozák [-] - P. Ficner [-] , T. Groer [-] (88. T. Navrátil [-] ) , P. Doubic [-] (82. M. Brutovský [-] ) , O. Tobiaš [-] - O. Šulitka [-] (70. D. Rejl [-] ) , R. Wimmer [-] (75. M. Přívratský [-] )

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - D. Bohuslav [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] - J. Jarkovský [-] , P. Kafka [-] (68. P. Kulhánek [-] ) , P. Duben [-] (53. J. Pražák [-] ) , O. Vicany [-] - J. Homolka [-] , V. Bělka [-]

ŽK: 3. V. Kozák , 57. O. Šulitka , 86. O. Tobiaš - 36. J. Jarkovský , 40. P. Kafka , 77. P. Kulhánek , 81. J. Píša , 87. M. Pavliš . ČK: 50. M. Kancok - 89. J. Píša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - KALAŠ Radek, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.