0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec díky produktivnímu druhému poločasu porazil Trutnov


Branky


0

Chlumečtí se ve druhém poločase střelecky probudili a díky tomu si z trutnovského hřiště odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s bezbrankovým koncem

Na trutnovském hřišti se hrálo vyrovnané a bojovné utkání. Hráčům se ale příliš nedařilo kombinovat po zemi, míč přespříliš často létal vzduchem, což způsobovalo nepřesnosti a chyby ve zpracování na obou stranách. Hosté se do dobré šance dostali ve 12. minutě, kdy si na přihrávku z levé strany naběhl do pokutového území Trutnova jeden z chlumeckých záložníků, jeho následné zakončení ale dokázal zbrzdit obránce Trutnova a brankář Jan Votoček ztlumil míč definitivně.

I v dalších minutách to byli chlumečtí fotbalisté, kteří na soupeřově polovině působili sebevědoměji a dynamičtěji, v zakončení jim ale chyběl důraz i přesnost. Hráči Trutnova se na polovině soupeře prosazovali o poznání hůř, jejich kombinace byla méně přesná, a proto se domácím nedařilo delší dobu usadit na polovině Chlumce. Výjimkou byla 23. minuta, kdy se k míči na hranici pokutového území dostal Ondřej Šulitka. Trutnovský útočník neváhal a vyslal dobrou střelu na chlumeckou branku, gólman Ladislav Kukal se ale nenechal zaskočit a Šulitkovu střelu vyrazil na roh.

 

Ještě do konce poločasu oba týmy vyslaly několik střeleckých pokusů, šlo však o nepřesné pokusy, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Gólová efektivita hostů

Druhý poločas se lépe vydařil hostům, kteří svůj výkon potvrdily i gólově. V 54. minutě Chlumečtí rychle přešli do protiútoku a po centru z pravé strany dostali míč do vápna. Na první střelu hostů dokázal ještě brankář Votoček reagovat, na následnou dorážku Jiřího Hanuše už ale neměl nárok, a Chlumec se tak dostal do vedení. Podobnou akci domácí sehráli o tři minuty později, tentokrát ale branku netrefili. To mohlo hosty mrzet jen do 64. minuty. Po sérii rohových kopů nedokázal brankář Votoček vyboxovat míč od své branky a k hlavičce se dostal David Koubek, který nasměroval míč do odkryté branky.

 

Za nepříznivého stavu se Trutnovští fotbalisté snažili o útočení, hráčům s míčem však často chyběla podpora spoluhráčů, a hostům se proto dařilo vytlačovat útočící hráče Trutnova do krajů hřiště. Tři minuty po druhém gólu Chlumce se navíc domácí obrana dopustila závažné chyby. Domácím nevyšla malá domů, kterou vystihl Michal Bráborec a střelou pod padajícím brankářem Votočkem zvýšil na komfortních 0:3. Chlumečtí fotbalisté si své vedení v závěru zápasu ohlídali a odvezli si z Trutnova tři body za výhru 0:3.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - R. Wimmer [-] , J. Turner [-] , M. Vyhnánek [-] (80. T. Groer [-] ) , V. Kozák [-] - P. Ficner [-] , P. Kučera [-] (63. A. Starý [-] ) , M. Brutovský [-] (70. M. Kancok [-] ) - P. Doubic [-] , O. Šulitka [-] , D. Rejl [-] (63. M. Přívratský [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] (83. P. Janda [-] ) , Z. Dušek [-] , D. Jelínek [-] , J. Hanuš [-] (68. D. Bareš [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (86. K. Staněk [-] ) , J. Jelínek [-] (89. M. Kučera [-] ) , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 51. M. Brutovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešava Otakar - DUJSÍK Martin, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.