2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov zdolal Nové Město


Branky


0

Nové Město nedokázalo ani na druhý pokus vstřelit v jarní části sezony branku. Proti střelcům Nového Města stál tentokráte výborně chytající brankář Provodova Libor Vacho, který zejména v prvním poločase výrazně podržel svůj tým. Ve druhém poločase si vzali ze svého brankáře příklad i ofenzivní hráči Provodova a dvěma brankami rozhodli zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neprůstřelný domácí gólman

Během prvních minut měli znatelnější převahu v držení míče hosté. Kombinace fotbalistů z Nového Města byla místy příliš kostrbatá, míč místo po zemi až příliš často létal vzduchem, což způsobovalo, že postupný přechod hostů do útoky byl pomalejší a nepřesný. V 17. minutě si balon ve vápně Provodova zasekl Antonín Valášek, záložník Nového Města tak získal několika vteřinovou výhodu proti dotírajícímu obránci Provodova. Valáškovo zakončení sice mířilo do dolního rohu branky, postrádalo však potřebnou razanci, a proto jej dokázal domácí gólman Libor Vacho zpacifikovat.

V dalším průběhu poločasu se hra uklidnila a oběma týmům se dařilo kombinovat po zemi. Provodov se několikrát rozběhl do protiútoku, v rozhodujících chvílích ale domácí zrazovali finální přihrávky, které sbírali obránci Nového Města. Svoji hru zrychlili i Novoměstští, kteří v 26. minutě postupovali proti domácímu gólmanovi z levé strany, a jejich následné zakončení jen těsně minulo pravou tyč Vachovy branky. Další výrazná příležitost hostů na sebe nenechala dlouho čekat, už o minutu později se jeden z novoměstských fotbalistů rychle zorientoval na hranici pokutového území a pohotovou střelou z otočky protáhl brankáře Vacha, který se musel hodně natahovat, aby střelu k levé tyči vyrazil na roh.

 

Do konce poločasu se domácí dostali k dalším brejkům, které dokázala novoměstská obrana dříve či později překazit. Hosté byli o něco nebezpečnější, brankář Vacho však podával velmi spolehlivý výkon, který korunoval v závěru poločasu. Ve 43. minutě postupovali Novoměstští opět po levé straně, jejich cesta do pokutovým územím byla trestuhodně volná. Na to dokázal zareagovat právě provodovský gólman, který vyběhl, zmenšil hostujícímu hráči střelecký úhel a jeho následnou střelu vykryl. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Provodov proměňující šance

Druhý poločas se pro domácí odvíjel v příznivějším světle. V úvodních vteřinách se Nové Město sice dostalo k několika standardním situacím, při kterých se opět vytáhl domácí brankář. Nakonec to byl ale Provodov, který se mohl radovat z první vstřelení branky. V 56. minutě se domácí neohroženě probojovali do pokutového území hostů, centr do ohně našel v malém vápně Kamila Beláka, který z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Václava Krunčíka a otevřel skóre zápasu.

Vstřelená branka vnesla do řad domácích velkou dávku sebevědomí. Provodovští dokázali nebezpečně kombinovat na polovině soupeře a po standardních situacích zatápěli i brankáři Krunčíkovi. Hráči Nového Města se již nedostávali tak často před brankáře Vacha a v opačném případě postrádaly jejich střely přesnost. V 73. minutě navíc domácí přidali druhou branku. Provodov zahrával přímý kop z hranice vápna, ke kterému se postavil Ondřej Nejman, a domácí kapitán vyslal parádní střelu, kterou zastavila až síť v levém horním rohu branky.

 

Domácí kontrolovali závěr zápasu, ve kterém mohli přidat i další branky. Pár minut po vstřelení druhého gólu se do brejku dva na jednoho dostal domácí Michal Rojšl, jeho přihrávku na volného spoluhráče ale zablokoval obránce hostů. Ve zbytku utkání si domácí gólman Vacho udržel čisté konto, a mohl se tak se svými spoluhráči radovat z cenného vítězství 2:0. 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Ve vyrovnaném utkání jsme se opět střelecky neprosadili, i když dnes tomu několika skvělými zákroky přispěl domácí gólman. Naproti tomu soupeř byl v koncovce efektivní, a to stejně jako před týdnem rozhodlo i dnes.



Sestavy


TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - P. Kratěna [-] , L. Nejman [-] , O. Nejman [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] (76. R. Metzner [-] ) , K. Belák [-] , M. Srkal [-] , R. Goll [-] , D. Pařízek [-] (83. L. Nožka [-] ) - J. Dvořáček [-] (46. L. Khun [-] )

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Kudláček [-] , V. Jelen [-] - T. Voráček [-] , A. Valášek [-] (72. V. Maur [-] ) , D. Nejman [-] , P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] , J. Vít [-] , M. Klikar [-] - J. Paďour [-] (75. Z. Štěpán [-] ) -

ŽK: 37. D. Pařízek , 72. J. Chmelík , 86. L. Khun .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bačo Ondřej - NOVOTNÝ Matěj, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.