Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:15

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia prvním přemožitelem Kratonoh


Branky


1

Hradecká Slavia se díky bojovnému a důraznému výkonu stala prvním týmem, který dokázal připravit vedoucí Kratonohy o všechny tři body. Na začátku druhé půle sice první tým tabulky dokázal vyrovnat skóre, poté co si domácí vzali své vedení zpět se už Kratonohy nedokázaly vrátit do zápasu a Slavia se mohla radovat z konečného vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějné poločasové vedení domácích

Zápas se od prvních minut odehrával ve velkém tempu a už po pěti minutách hry si domácí vytvořili velkou příležitost ke skórování. Slavia se dostala do brejku a přesilové situace dva na jednoho, domácí útočník ale příliš dlouho váhal se zakončením nebo přihrávkou na svého spoluhráče, a celou akci tak zastavil brankář Kratonoh Josef Mačí. Domácímu týmu se dařilo kombinovat s větší přesností než soupeři a i díky tomu se Slavia dostala k několika centrům z křídelních prostorů. Tyto centry ale byly často přetažené, a hostující obraně proto nenadělaly příliš starostí.

V sedmnácté minutě dokázal brankář Kratonoh Mačí vytáhnout střelu domácích, která mířila do pravého rohu jeho branky. O pět minut později už ale kratonožská obrana nezachytila přízemní centr, který přes celé pokutové území doputoval až k Šimonu Dernerovi a ten prudkou ranou propálil Mačího. Obdržená branka hosty příliš neprobudila a jejich hru nadále sužovaly nepřesné přihrávky. Ve třicáté minutě domácí vystihli kombinaci Kratonoh ve středu hřiště a dostali se k rychlému protiútoku. Křižná přihrávka z levé strany našla v pokutovém území domácího útočníka, tomu však zakončení nesedlo a míče se zmocnil gólman Kratonoh.

 

V závěrečné desetiminutovce prvního poločasu se hosté pozvolna probouzeli z předchozí letargie. Kratonohy se častěji dostávaly před domácí branku, díky aktivnější hře a přesnějším přihrávkám nutily soupeře k faulům. Zakončení ale hostům nadále vázlo a domácí gólman Jan Moník se výrazněji nezapotil. První poločas tak skončil veseleji pro domácí celek, který po pětačtyřiceti minutách vedl nad lídrem tabulky 1:0. 

Herní neklid Kratonoh a nebezpečné brejky Slavie

Začátek druhého poločasu byl z obou stran vyrovnaný. V 52. minutě se ale hostující Vojtěch Pražák probíjel po pravé straně do pokutového území Slavie a jeho drzý průnik vyústil v rohový kop Kratonoh. Centr od rohového praporku našel ve vápně Jiřího Kořínka a na jeho přesnou hlavičku nemohl domácí brankář dosáhnout. 1:1. Potenciálnímu rozletu Kratonoh ale dokázali domácí rychle přistřihnout křídla. V 59. minutě se ke standardní situaci z hranice pokutového území postavil David Veselský, jeho obstřel zdi zapadl přesně k tyči a Slavia se znovu dostala do vedení.

 

Za nepříznivého stavu na Kratonohy padla těžká červenobílá deka. Jejich kombinace byla nepřesné a z toho těžili slávisté, kteří se dostávali k protiútokům. V 67. minutě unikl po pravé straně hřiště Šimon Derner, který centrovaným balonem oslovil své spoluhráče v pokutovém území Kratonoh, a jejich zakončení jen těsně minulo branku. V závěrečných minutách se na hřišti začalo přiostřovat a oba týmy hrály až s hraničním důrazem. V 80. minutě se domácí po zisku míče ve středu hřiště dostali k dalšímu brejku, gólovou radost ale domácím překazil brankář Mačí. Kratonohy si ani v závěru zápasu nedokázaly vytvořit souvislý tlak s gólovými šancemi a v posledních minutách inkasovaly potřetí. Slavia využila další z nabídnutých brejků dva na jednoho, míč se nadvakrát dostal k Davidu Chobotskému, který tváří v tvář brankáři Mačímu nezaváhal a uzavřel skóre na konečných 3:1. 



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , J. Lán [-] - V. Horák [-] , J. Linhart [-] (86. M. Klicnar [-] ) - T. Erber [-] (80. M. Hutla [-] ) - Š. Derner [-] (70. D. Chobotský [-] ) , D. Veselý [-] , M. Dostál [-] (92. J. Hajcman [-] ) , M. Brázda [-] , D. Šauer [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - J. Fidra [-] (46. F. Šnejdr [-] ) , M. Lesák [-] , V. Pražák [-] , L. Hlava [-] , J. Kořínek [-] , R. Mládek [-] (65. M. Nun [-] ) , M. Kulič [-] (26. L. Bůžek [-] ) , Z. Semelka [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

ŽK: 20. T. Erber , 68. Š. Derner , 71. J. Moník , 85. D. Šauer - 29. J. Huňák , 85. V. Pražák .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Buchta Petr - ČEJCHAN Ondřej, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 3. 2016 17:53
Bylo to 3-1 branku dal Kořínek