3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn nedokázal překvapit Rozvadov


Branky


0

Rozvadovští nepřipustili v druhém poločase žádné drama a po jasné výhře 3:0 v prvním dějiství si do tabulky připsal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost pro domácí

Není tak těžké hledat paralelu k letošním výkonům rozvadovského celku. Leicester City. Anglická kometa sezóny dnes vyhrála a Rozvadov se chtěl proti hostům z Horšovského Týnu také vytáhnout. Od začátku ale musel hrát tzv. do plných. To když se soupeř zatáhl ke svému vápnu a houževnatě bránil. V 16. minutě ale vedoucí celek tabulky našel recept. Střílený centr do vápna vyrazil Jaroslav Novák před sebe a dobíhající obránce již nedokázal míč upálit před dotírajícím mladíkem Markem Skopovým, který míč uklidil do branky. O pět minut později již bylo vedení dvojnásobné díky Renému Kropáčkovi, který využil rychlou brejkovou situaci. V 36. minutě se navíc prosadila hvězda tohoto utkání a nová tvář v rozvadovském A týmu, David Tříska, který rozvlnil síť potřetí a definitivně pohřbil šance Dynamo na bodový zisk v tomto utkání. V poslední minutě první půle mohl zařídit snížení Marek Falout, který přeloboval vyběhnuvšího Ptáka, padající míč ovšem minul odkrytou branku, a tak šli hosté do kabin s tříbrankovým mankem.

Gólové vystřízlivění

Jakoby se rozvadovští střelci v poločase prvním již uspokojili. Horšovský Týn se dostával víc do hry a dokázal i zahrozit z kopačky Davida Macha, který střílel z malého vápna, ale bránu trestuhodně minul. Rozvadov se do svých šancí ovšem také dostával, kupříkladu znovu David Tříska, ale Jaroslav Novák dnes měl svůj den. V 75. minutě se Rozvadov neprosadil ani po nepřehledné situaci ve vápně, kdy obětaví obránci soupeře obětavě blokovali střely. A když se v posledních minutách míč prakticky nedolepil od kopaček domácího Rozvadova, bylo rozhodnuto, že domácí celek z pohraničí je opět blíže k neuvěřitelnému úspěchu - titulu.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Horšovský Týn pro nás byl slabým soupeřem dneska a my jsme v klidu dokráčeli k vítězství 3:0. Ve druhém poločase jsme navíc již trochu polevili a další branku již nepřidali."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "My jsme si byli vědomí toho, že jedeme na půdu prvního celku tabulky, čemuž jsme uzpůsobili taktiku a nechtěli jsme dostat moc branek. Nakonec jsme zde ale stejně tři body nechali."



Sestavy


TJ Rozvadov
J. Pták [-] - M. Skopový [-] , P. Kořínek [-] , T. Kabourek [-] , L. Viterna [-] (67. P. Hána [-] ) , D. Tříska [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , D. Beneš [-] (46. L. Čížek [-] ) , J. Viterna [-] , R. Kropáček [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - J. Černík [-] , J. Jurko [-] (83. J. Tauber [-] ) , V. Rada [-] , M. Blacký [-] - T. Novák [-] , L. Kordule [-] , M. Falout [-] - D. Mach [-] , R. Šindelář [-] - P. Vavřička [-] (60. V. Šperl [-] )

ŽK: 48. J. Jurko , 70. M. Falout , 70. V. Rada .
Hráči zápasu: D. Tříska - J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Lukáš - KAFKA Václav, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.