Chanovice uštědřily Merklínu debakl


0

Ve čtyřiadvacátém kole zavítali hráči Merklína do Chanovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Od úvodních minut bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Chanovice naprosto přehrávaly svého soupeře, který působil odevzdaným dojmem. Již v 8. minutě se měnilo skóre, gólový účet zápasu si otevřel nejlepší střelec podzimní části Michal Polena. Dominance domácího týmu pokračovala, bylo pouhou otázkou času, kdy zvýší své vedení. To se jim podařilo ve 22. minutě, kdy brankáře hostí překonal Jan Šebek. O dvě minuty později přidal třetí branku Chanovic Lukáš Černohorský a bylo prakticky rozhodnuto. V 31. minutě se navíc porduhé v zápase prosadil Michal Polena a s Merklínem to vypadalo hodně zle. O pět minut později se sice podařilo hostům z ojedinělé akce snížit, zásluhou přesné trefy Martina Voráčka, Chanovice ale měly utkání ve svých rukou. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 4:1.

Velká kanonáda Chanovic

Druhý poločas byl opět jasně v režii domácích a bylo pouhou otázkou času, kdy zvýší své vedení. V 56. minutě přidal pátou branku domácích Ondřej Skuhravý a nastartoval tak smrtící pětiminutovku svého týmu. Chanovice totiž po trefách Lukáše Černohorského Milana Šlehubra zvýšili na 7:1 a o vítězi již nebylo pochyb. V 63. minutě byl navíc vyloučen po druhé žluté kartě hostující Václav Vopička a s Merklínem byl ámen. Chanovice se naplno rozjely a hráči Merklína pouze počítali inkasované branky. V 66. minutě se podruhé v utkání prosadil Jan Šebek, který zvyšoval na 8:1. Po trefách Davida Pavlovského Jaroslava Prýmase bylo skóre zaokrouhleno na 10:1. V závěru ještě přidal Václav Zoubek jedenáctý gól Chanovic a přidal tak definitivní tečku za zápasem. Chanovice zdemolovaly svého soupeře v poměru 11:1 a připsaly si tak nejvyšší vítězstí v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Jednoznačný průběh. V prvním poločase jsme vstřelili čtyři branky, soupeř z ojedinělé akce snížil. Ve druhém poločase po vyloučení hostujícího hráče bylo pouhou otázkou času, kdy bude skóre takové, jaké nakonec bylo. Soupeř byl naprosto odevzdaný.




Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hálek Pavol - KAŠÁK Miroslav (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.