2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava zvládla těžké utkání


Branky


0

Ve třiadvacátém kole přivítali hráči Žákavé na své půdě fotbalisty Chanovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze nepoznala

Žákavští bylí před utkáním považování za mírného favorita, Chanovicím se totiž vůbec nedaří. Hosté na svého soupeře ale vlétli od úvodních minut, netrvalo dlouho a dostali se do vedení. Ve 4. minutě se střelecky prosadil nejlepší střelec podzimu Michal Polena a poslal tak svůj tým do trochu překvapivého vedení. Domácí se ale nepoložili a hned vzápětí se jim podařilo vyrovnat. O vyrovnávací branku se postaral Jan Šimeček, který po rychlé akci využil centru z pravé strany a zblízka uklidil míč do branky. Hra se poté trochu uklidnila, domácí měli menší územní převahu, ale bez nějakých výraznějších šancí. Hosté se soustředili především na defenzivu, podnikali ale nebezpečné protiútoky, se kterými si ovšem obrana Žákavé poradila. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Ani druhý poločas o vítězi nerozhodl

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Žákavští měli i nadále menší územní převahu a byli celkově aktivnějším mužstvem. Chanovice i nadále sázely na rychlá kontry, ze kterých byly velmi nebezpečné. Hra se postupem času vyrovnala, tempo ale nebylo nijak závratné, z obou stran to bylo spíše vyčkávání. Domácí fotbalisté měli také několik zajímavých příležitostí, v hostující brance byl ale jistý Ivan Hermanchak, který držel akcie svého týmu. Do konce zápasu se tedy skóre neměnilo, o vítězi musely rozhodovat pokutové kopy.

Bod navíc zůstal domácím

V penaltovém rozstřelu to bylo také velmi vyrovnané, nakonec měli ale více štěstí domácí fotbalisté. V poslední sérii rozhodl o vítězství svého týmu Zdeněk Váňa a Žákava si po sérii 5:4 odnáší vytoužený bod navíc, díky kterému ztrácí na třetí Hrádek pouhý bod.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miloslav Šula: Těžké utkání. Soupeř se po většinu zápasu soustředil především na obranu, ale měl několik příležitostí po rychlích protiútocích. Remíza asi zasloužená, hosté měli sice výraznější šance, ale rozhodly až penalty.

TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: První poločas byl vyrovnaný, i když měli domácí trochu navrch. Vstřelili jsme rychlý gól, soupeř nám ale bleskově odpověděl. Ve druhé půli měly oba týmy několik šancí, které ale nevyužily, a tak musely rozhodnout penalty. Chtěl bych pochválit pana rozhodčího, který perfektně zvládl celé utkání.



Sestavy


FK Žákava
V. Ouřada [-] - J. Tišl [-] , S. Nekola [-] , L. Drugda [-] - P. Volf [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] , P. Mošna [-] (83. P. Bláha [-] ) - J. Šimeček [-] (56. Z. Váňa [-] ) , V. Mencl [-] (74. R. Škala [-] ) , J. Smazal [-] -

TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Šulc [-] , J. Prýmas [-] , D. Pavlovský [-] , J. Polena [-] (27. L. Černohorský [-] ) - V. Zoubek [-] (35. J. Šebek [-] ) , F. Ladman [-] , J. Petřík [-] , O. Skuhravý [-] , M. Šlehubr [-] - M. Polena [-] (80. P. Soukup [-] )

ŽK: 22. A. Huňáček , 74. J. Smazal - 23. J. Petřík , 34. O. Skuhravý , 88. P. Soukup .
Hráči zápasu: J. Smazal - I. Hermanchak , O. Skuhravý .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - STUNA Zdeněk (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.