0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů zvládli lépe hosté


Branky


0

Dvacáté kolo mělo na programu i duel mezi Chanovicemi a Dlouhou Vsí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím, skóre se ale neměnilo

Do utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté. Svého soupeře od úvodních minut přehrávali a bylo pouhou otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. Hráči Dlouhé Vsi jako kdyby zůstali v kabině a pouze přihlíželi útočným výpadům soupeře. Chanovičtí měli velké šance na skórování, nedařilo se jim ale v zakončení a postupem času z toho začali být hráči čím dál tím víc nervóznější a vázla jim i kombinace. Dlouhá Ves se soustředila pouze na obranu a za celý první poločas neohrozila branku soupeře. Skóre se ale nakonec neměnilo, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Domácí museli být určitě zklamaní.

Druhý poločas ovládli hosté a zvítězili

Obraz hry se ve druhé půli úplně změnil. Domácí jako kdyby přestali hrát, hosté se naopak probudili a převzali otěže zápasu do svých rukou. Podařilo se jim jít dokonce do vedení, v 55. minutě si vzal míč kapitán Jan Hubený a pěknou střelou k pravé tyči nedal brankáři domácícho týmu žádnou šanci. Hostům vstřelená branka hodně pomohla, hráli uvolněně a soupeře téměř nepouštěli k míči. Měli ještě několik příležitostí ke skórování, které ale nevyužili, vedení si nicméně v poklidu hlídali. Skóre se tedy do konce zápasu již neměnilo, Dlouhá Ves porazila Chanovice 0:1 a trochu odskočila týmům, které bojují o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: V první půlce jsme byli lepším mužstvem, měli jsme několik šancí, které jsme nevyužili. Ve druhé půli hosté vyrovnali hru, chvílemi byli i lepší a po zásluze vstřelili vítězný gól.

TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Do utkání jsme vstoupili, jako kdyby se jednalo o pouťový zápas. Soupeř měl několik šancí a kdyby vstřelil pět branek, tak bychom se nemohli divit. Do druhé půle jsme si to vysvětlili a byli jsme jako vyměnění. Po vstřelené brance jsme naprosto ovládli hru a mohli jsme přidat i více branek. Chtěl bych pochválit celý tým za skvělý výkon i když až ve druhé půli.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - D. Pavlovský [-] , J. Polena [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] (76. L. Kilián [-] ) - J. Šebek [-] , O. Skuhravý [-] (73. L. Rada [-] ) , V. Zoubek [-] (61. F. Ladman [-] ) , L. Černohorský [-] , J. Petřík [-] - M. Polena [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - F. Matějka [-] (88. J. Kodýdek [-] ) , F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] (65. P. Švec [-] ) , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] (56. V. Hrach [-] ) , O. Goby [-]

ŽK: 27. J. Polena , 33. J. Prýmas , 72. O. Skuhravý - 8. F. Blažek , 26. F. Dryje , 81. P. Sperl , 83. J. Hubený .
Hráči zápasu: J. Šebek - O. Goby , J. Hubený .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Petržilka Jiří - KAŠÁK Miroslav (N), BERÁNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.