0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:15

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatná forma Přeštic pokračuje


Branky


18. V. Mencl , 23. M. Skala , 30. O. Soukup , 74. O. Soukup
0

Osmnácté kolo uzavřel zápas mezi Přešticemi a Žákavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli utkání už v první půli

Od úvodních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Žákavští jasně dominovali, v prvních pěti minutách měli dvě velké příležitosti na otevření skóre, své šance ale neproměnili. Přeštice byly trochu zaskočené nečekaným tlakem soupeře a nemohly se dostat do utkání. Hosté ze svého tlaku vytěžili vedoucí branku, kterou vstřelil v 18. minutě po centru z pravé strany Václav Mencl a poslal tak svůj tým do zaslouženého vedení. Než se stačili domácí vzpamatovat, tak hosté uděřili podruhé. Ve 23. minutě si na centr po rohovém kopu naskočil Michal Skala a rozvlnil síť za zády Martina Bešty, který dnes musel v brance zaskakovat, i když je jeho místo obvykle v poli. O sedm minut později to bylo již o tři branky, na 0:3 upravil skóre Ondřej Soukup. Do konce první půle se už nic významného neudálo, hosté tedy překvapivě vedli 0:3.

Žákava si tři body pohlídala

Ve druhé půli už nebyla převaha hostí tak markantní jako v poločase prvním. Přeštice se trochu zlepšily, na hráčích bylo vidět, že chtějí s nepříznivým výsledkem něco udělat. Hosté ale hráli velmi dobře, soupeře do žádné výraznější šance nepustili a v poklidu si hlídali tříbrankový náskok. Ten se nakonec ještě navýšil, v 74. minutě totiž žákavští zaútočili do otevřené obrany soupeře, po rychlém brejku zakončil Ondřej Soukup a vstřelil svůj druhý gól v zápase. Domácí už odpovědět nedokázali, Žákava tedy zvítězila v Přešticích rozdílem třídy v poměru 0:4 a může slavit posun na pátou příčku v tabulce.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Klasicky nám utekl začátek zápasu, hosté byli v první půli jasně lepší. Ve druhé půli jsme chtěli s nepříznivým výsledkem něco udělat, zlepšili jsme se, ale soupeř už vedení nepustil. Jak už jsem říkal minule, nemůžeme se dostat do herní pohody.

FK Žákava
Miloslav Šula: Od úvodních minut jsme měli převahu. První půli jsme vyhráli o tři branky, ale spoustu dalších příležitostí jsme neproměnili. Měli jsme před utkáním obavy, které se ale nenaplnily. Po zásluze jsme zvítězili.



Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Bešta [-] - J. Gruszka [-] (26. P. Skála [-] ) , M. Švarc [-] , J. Viktora [-] , J. Stehlík [-] - M. Zoubek [-] (66. T. Moravec [-] ) , T. Benedikt [-] , V. Čížek [-] , P. Pap [-] - M. Brada [-] , O. Urban [-] (53. Š. Baranec [-] )

FK Žákava
T. Kosnar [-] - S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] - M. Skala [-] , P. Volf [-] , O. Soukup [-] (80. P. Bláha [-] ) , L. Drugda [-] - V. Mencl [-] (69. J. Šimeček [-] ) , J. Smazal [-] (77. P. Mošna [-] ) - A. Huňáček [-] (74. Z. Váňa [-] )

ŽK: 22. M. Brada , 49. J. Viktora - 53. S. Nekola , 73. A. Huňáček , 87. M. Skala .
Hráči zápasu: M. Bešta - O. Soukup , V. Mencl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KAŠPAR Zdeněk, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.