0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měčín doma překvapivě zaváhal


Branky


0

V šestnáctém kole zavítali do Měčína hráči Štěnovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům

Do zápasu vstupovali domácí v roli mírného favorita a v úvodní desetiminutovce se to projevilo. Hosté byli zataženi na vlastní polovině a nechávali soupeře kombinovat. Měčínští si ale ze své převahy nedokázali vypracovat žádnou vyloženou šanci. Postupem času se hra vyrovnala a hostující fotbalisté začali vystrkovat růžky. Po necelé půlhodině hry viděli diváci první branku. Postaral se o ni ve 28. minutě Tomáš Belan, který si naběhl na pěkný pas za obranu a tváří v tvář brankáři nezaváhal. Vstřelená branka štěnovické velmi povzbudila a zbytek poločasu už patřil pouze jim. V poslední minutě prvního poločasu se jim povedlo zdvojnásobit své vedení, když se po podobné akci dostal do úniku Martin Krásný a jeho střílený centr skončil až za zády brankáře Františka Jarolíma. Hosté tedy vedli po poločasovém hvizdu 0:2.

Skóre se ve druhé půli již nezměnilo

Začátek druhého poločasu byl velmi vyrovnaný. Domácí se snažili změnit nepříznivý stav zápasu, ale většinou narazili na připravenou obranu soupeře. Štěnovice měly nahráno a soustředily se proto především na defenzivu a hrozily z rychlých protiútoků. Domácí v několika případech zachránil ve formě chytající František Jarolím, což ale platí i u hostujícího brankáře Václava Stuchla, který si také připsal několik důležitých zákroků. Závěr zápasu se dohrával bez většího vzruchu, Štěnovice si své dvoubrankové vedení pohlídaly a díky výhře se posouvají na čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: První poločas se nám nepovedl, nechali jsme si vstřelit dvě branky. Ve druhé půli už se soupeř zatáhl a hrozil z protiútoků, kdy nás podržel brankář. Naše útočná fáze byla dnes jalová, nic se nám nedařilo.

TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Úvod zápasu byl opatrný z obou stran, hra byla vyrovnaná. Prvních deset minut jsme byli trochu zalezlí, ale poté se hra vyrovnala a začali jsme hrát. Vše vyústilo v naší vedoucí branku a do šatny se nám podařilo přidat ještě jednu. Druhá půle byla velmi vyrovnaná s šancemi na obou stranách, nakonec jsme ale vítězství uválčili.



Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , M. Malán [-] , L. Drmola [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , L. Čejka [-] , R. Kojan [-] (78. J. Benda [-] ) , M. Čejka [-] , J. Duchek [-] (65. J. Vlček [-] )

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - M. Boček [-] , J. Will [-] , J. Fremr [-] , M. Boček [-] - M. Barnáš [-] , T. Belan [-] , M. Dolejší [-] , J. Nový [-] - V. Hostačný [-] (89. J. Jůza [-] ) , M. Krásný [-] (90. M. Fabián [-] )

ŽK: 67. J. Vlček - 75. J. Will .
Hráči zápasu: M. Boček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - BUREŠ Karel (N), JIRKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.