0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V důležitém souboji o šest bodů lehce vyhrály Úvaly


Branky


13. V. Jindřich (vl.) , 43. J. Škoda , 84. J. Škoda , 89. J. Škoda
0

Boj o udržení vrcholí. Vilémov na svém hřišti přivítal Úvaly a především domácí měli před sebou hodně důležité utkání. To ale nakonec nezvládli, v obou poločasech dostali dvě branky a tři body si tak domů odvezli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hned v úvodu přišel dlouhý pas Helma na Buryánka a jeho centr přistál u Čonky, ale ten střílel jen nad bránu hostů. Ve 12. minutě se po úniku hostů se balón dostal nešťastně na nohu Jindřicha a od něj se odrazil do sítě – 0:1. O pět minut později dobrou Bartákovu ránu z 25 metrů domácí gólman Ondrka chytil. Vzápětí přišla pěkná akce domácích po ose Čonka – Kopřiva – Kaňkovský, ale jeho střelu gólman hostů zlikvidoval. Ve 40. minutě se udála důležitá situace zápasu - potyčka v rohu mezi Škodou a domácím Krasnickým – a právě domácí hráč viděl červenou kartu! Úvaly přesilovku brzy využily – po chybě Kopřivy v rozehře hosté přečíslili obranu domácích a nikým nekrytý Škoda dával na 0:2. V závěru poločasu ještě přišel centr do vápna hostů od Jägra a Vavroušek z voleje přestřelil branku. V první půli to byla vcelku vyrovnaná hra, hosté výborně zónově bránili a podnikali rychlé protiútoky, ze kterých se jim podařilo vstřelit i dvě důležité branky. Domácím se nedařilo dobře organizovanou obranu hostů přelstít a dostávat se do šancí.

  V 50. minutě hostující kanonýr Škoda v čisté šanci střílel jen nad domácí svatyni. Poté si na rohový kop Kopřivy si naskočil Vavroušek, ale míč z jeho hlavičky šel jen nad branku hostů. V 57. minutě přišla chyba domácích a hostující Špringer se řítil sám na gólmana Ondrku, jenomže přestřelil branku. Pak měli šanci i domácí - pěkný centr Buryánka našel hlavu Kaňkovského, který nemířil přesně. Následně Špringer trefil tyč. Domácí diváci následně tleskali parádní uličce Jägra na Kaňkovského, ale jeho druhou čistou šanci zlikvidoval gólman hostů. V posledních minutách Úvaly dvakrát udeřily. Nejprvenikým nekrytý Škoda zvýšil svou druhou brankou již na 0:3, stejný hráč využil i dalšího úniku a završil v 89. minutě hattrick. Domácí se snažili ve druhé půli alespoň vyrovnat, ale šikovní mladíci hostů je dokázali několikrát přečíslit a dostat se do brejků a šancí. Vilémovu byl vyloučen už třetí hráč v průběhu sezóny, a je blízko pádu do Krajského přeboru. Sestup o soutěž níž zřejmě nemine v 1.A třídě ani farmu Vilémova – Velký Šenov.

 

Rohy:  6 - 8  Držení míče:  46% - 54%  Ofsajdy:  5 - 7  Fauly:  18 - 16  Střely na bránu:  7 - 11  Mimo: 8 - 9



Sestavy


SK Vilémov
J. Ondrka [-] - V. Jirchář [-] , T. Jägr [-] , A. Vavroušek [-] , Z. Buryánek [-] (74. P. Jantač [-] ) , K. Kaňkovský [-] , V. Helm [-] , V. Jindřich [-] , M. Čonka [-] (55. J. Ruszó [-] ) , J. Krasnický [-] , J. Kopřiva [-]

SK Úvaly
V. Marek [-] - P. Špringr [-] , J. Škoda [-] , P. Pejša [-] (73. F. Kuru [-] ) , M. Barták [-] , J. Suk [-] , L. Marek [-] , P. Mišák [-] , P. Štěpánek [-] , J. Moudrý [-] , P. Příhoda [-]

ŽK: 58. V. Helm , 74. K. Kaňkovský - 39. J. Škoda . ČK: 39. J. Krasnický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rais Ondřej - GINZEL Ondřej, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.