Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

8.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

6.0

Foto: Chomutov vyhrál v Souši


Branky


87. J. Hynek - 47. J. Polcar , 70. M. Boček , 74. M. Klimeš
0

V rámci pětadvacátého kola Divize B byl k vidění souboj Souše s Chomutovem. Tedy zápas celků, jejich stadiony jsou od sebe vzdáleny nějakých dvacet kilometrů. Nutně potřebovali bodovat hosté, jenž bojují o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávací poločas nabídl šanci exligisty

Chomutovský celek dal po příchodu Patrika Gedeona v každém utkání minimálně dvě branky, naopak Souš měla před tímto utkání jednu z nejlepších forem v celé lize. Utkání začalo hodně poklidným tempem a ani jedna obrana nebyla propustná. Hrálo se opatrné utkání, a tak první poločas nabídl jedinou velkou šanci. Patrik Gedeon dostal míč do vápna, odkud se mu ale nepovedlo svým dloubákem překonat vyběhnutého Patrika Švarce.

 

Nečekaná gólová smršť potvrdila formu Chomutova

Do druhého poločasu udělali hosté nějaké změny a hned to bylo znát. Patrik Gedeon po necelých dvou minutách přiťukl míč Janu Polcarovi, který se do míče opřel z nějakých pětadvaceti a přesnou střelou k levé tyčce překonal bezmocného Švarce v brance. Rychlá branka hostům pomohla a následně byl k vidění krásný fotbal. Oba celky se dostávaly do šancí, ale chladnokrevní byli v zakončení právě svěřenci Pavla Chaloupky.

Skvěle hrající Jan Polcar si naběhl s míčem do vápna a rázem byl osamocen před brankářem. Mladý ofenzivní hráč, jenž pár minutek předtím dal svojí první branku v sezóně, vyčkal na náběh Martina Bočka, kterému následně přesně přihrál. Chomutovský kanonýr pak neměl problém navýšit vedení svého celku na 2:0.

Dobrou formu a náladu v týmu potvrdiĺ následně bojovník a odchovanec Michal Klimeš, jenž dostal skvělý pas před branku od Marka Vaita. Hráči, jenž se může chlubit zkušenostmi z mládežnických celků Slavie Praha se následně povedlo skluzem dopravit míč do branky. Zároveň to byla jeho první trefa v chomutovském dresu v soutěžním zápase.

Chomutov mohl své již jinak fantastické vedení navýšit. Střídající Josef Čížkovský pronikl po levé straně až do vápna, odkud se mu ovšem jeho nepovedeným dloubákem nepovedlo zaskočit připraveného Švarce. Přišel tedy pro hosty trest. Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Jan Hynek, kterému se povedlo poslat míč do sítě. I přes menší tlak Souše se ovšem nic většího nestalo, a Chomutov tak získal důležité body.

 

Autor: David Panuška



Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Švarc [-] - J. Zápotocký [-] , V. Wagner [-] (79. J. Horský [-] ) , P. Hlaváček [-] (62. J. Hynek [-] ) , D. Matyáš [-] (79. S. Da [-] ) , K. Christof [-] , M. Junek [-] , V. Pátek [-] , P. Bohata [-] , P. Johana [-] , P. Fiřt [-] (69. Z. Bartoš [-] )

FC Chomutov
J. Plachý [-] - M. Klimeš [-] , D. Zahradník [-] (29. J. Polcar [-] ) , M. Grubiša [-] (79. J. Čížkovský [-] ) , M. Chaloupka [-] , T. Kunart [-] , P. Gedeon [-] , J. Kopta [-] (46. T. Janošík [-] ) , M. Boček [-] (75. L. Svoboda [-] ) , M. Vait [-] (85. J. Hyneš [-] ) , V. Kubík [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Milner Michal - ŠŤASTNÝ Vít, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.