1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 14:00

17.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor potrápil Litoměřice a z venku veze cenné body


Branky


0

Fotbalisté Meteoru v sobotu zajížděli ke svému druhému jarnímu utkání s tím, že se pokusí napravit svůj nepřesvědčivý výkon z předešlého domácího zápasu s Neratovicemi. I když už s mužstvem do Litoměřic cestovala i uzdravená dvojice Běhounek a Minárčik, poslal trenér Jeřábek na hřiště stejnou základní sestavu jako před týdnem. Rozdíl byl ale v tom, že se tentokrát k tahounovi mužstva Daňhelovi přidali i ostatní jeho spoluhráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hodně nerovném terénu se ale oběma mužstvům nehrálo dobře. Většinou to bylo o nakopávání míčů do šestnáctky soupeře. Obrany však byly pozorné a tak šancí bylo pramálo. Nakonec o zisku dvou bodů pražanů po remíze 1:1 rozhodla jejich 100% úspěšnost střelby ze značky pokutového kopu. Po zaváhání domácího Tupy v šesté sérii se totiž následně nemýlil Zelenka a hosté tak mohli odjíždět zpět do Prahy spokojenější.

Meteor vstoupil od utkání v Litoměřicích neohroženě

Z prvního poločasu stojí za zmínku několik postřehů. Jako první ohrozili branku soupeře domácí, ale hlavička Seidla po rohu ze 3. minuty šla nad Winterovu branku. V dalších patnácti minutách  byli aktivnější hosté.

 

Nejvíce domácí zlobil svými průniky zejména Hrdina. Ani on ale stejně jako Fíček s Koutenským své dobré příležitosti nezužitkoval. O změnu bezbrankového skóre se ve 29. a 30. minutě pokusil i domácí Pavlíček, jenže Winter s jeho střelami neměl problém. A když v závěru prvního poločasu po rychlém brejku Dvořáka s Hrdinou skončil míč mimo domácí branku, odcházela mužstva do kabin za bezbrankového stavu.

Hrdina se stal čtvrthodiny před koncem skutečným hrdinou

 ve druhém poločase vystřelili na branku jako první domácí. Winter si však s Beranovou střelou ze 49. minuty poradil. Na opačné straně měl po centru do pokutového území domácích dobrou příležitost Hromas. Zůstalo však jen u příležitosti. V 69. minutě se domácím podařilo dostat až do pokutového území Meteoru a po chvilkovém obléhání a nedůrazu soupeřovy obrany se k odraženému míči dostal Marič a prudkou střelou dostal domácí do vedení.

 

 O pět minut později bylo vyrovnáno. V rámci snahy hostí zvrátit nebo aspoň srovnat skóre utkání provedl trenér v 75. minutě dvojí střídání a jak se ukázalo, tak i šťastné. Při následném tlaku se v pokutovém území domácích dobře orientoval čerstvý Zelenka a svojí přihrávkou vyzval spoluhráče Hrdinu     ke skórování. Ten sice nadvakrát, ale přece jen Pechatého překonal a srovnal na 1:1.

 

Hosté ucítili šanci na zvrat v utkání a svého soupeře zatlačili na jeho polovinu. A když v 83. minutě obdržel po faulu na Běhounka domácí Svoboda červenou kartu, snažili se litoměřičtí už jen neinkasovat. Překazit jejich snahu a strhnout vítězství na svoji stranu měl možnost ještě v 86. minutě po Běhounkově akci Minárčik, ale jeho střela šla těsně vedle Pechatého branky.

 

Zdroj: fkmeteorpraha.cz



Ohlasy k zápasu



FK Meteor Praha VIII B
fkmeteorpraha.cz: „V penaltovém rozstřelu měli silnější nervy hráči Meteoru a v šesté sérii Zelenkou rozhodli o tom, že si k bodu za remízu přibalili ještě bod navíc.“



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - L. Krejza [-] (82. P. Hranička [-] ) , V. Stožický [-] (80. M. Rapavý [-] ) , M. Marič [-] , V. Pavlíček [-] , M. Novotný [-] , J. Seidl [-] (90. M. Suchý [-] ) , J. Novotný [-] (87. J. Grunert [-] ) , L. Beran [-] , F. Svoboda [-] , K. Tupý [-]

FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - J. Šimek [-] , P. Hromas [-] (64. J. Běhounek [-] ) , M. Čonka [-] , M. Daňhel [-] , L. Koutenský [-] (75. K. Zelenka [-] ) , D. Dvořák [-] (87. P. Leitner [-] ) , J. Fíček [-] (75. M. Minárčik [-] ) , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , J. Frantl [-]

ŽK: 66. V. Pavlíček , 73. V. Stožický , 82. J. Seidl . ČK: 81. F. Svoboda .
Hráči zápasu: A. Hrdina , K. Zelenka .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Talpáš Petr - ŠTĚRBA Martin, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.