Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov opět v nesnázích


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Nespeky a AFK Kácov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek prvního poločasu hovořil jasně pro domácí

Na programu sobotního odpoledne bylo v Nespekách utkání devatenáctého kola 1.A třídy, skupiny A. Do Nespek přijel bodovat tým z Kácova, ale to se mu vůbec nepodařilo. O tom, kdo byl v tomto utkání favoritem bylo téměř jasno. Tím byli domácí, kteří se v tabulce nachází na jedenáctém místě. Kácov tak potřeboval v tomto utkání nutně zvítězit, aby se konečně posnulul z nepříliš lichotivého, patnáctého místa poněkud výše. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Josef Němeček. Tomu pomáhali na postranních čarách Aleš Suchý a Zbyněk Trumpus. Na zápas se přišlo podívat přibližně sto diváků. 

 

Hosté nevstoupili do utkání vůbec dobře. Již v desáté minutě hry dostali první branku. Tu vstřelil domácí Martin Burian z pokutového kopu a bylo to 1:0 pro Nespeky. Ve 31. minutě pak přidali další branku, když se do branky Jaroslava Gabriela trefil Abdallah Houssoimdine. Ten byl později, ve 36. minutě u další branky, kterou opět střelil on a bylo to 3:0. Do konce první půle další branka nepadla a do šaten se tak šlo za jednoznačného stavu 3:0, pro domácí Nespeky. Hráči Kácova jistě měli plnou hlavu toho, co dělat s nepříznivým stavem. 

Roman Vojkůvka upevnil vedení svého týmu

Druhý poločas už nám nepřinesl tolik branek, jako ten první. Gólostroj domácích se poněkud zadrhl, avšak hosté toho nedokázali jakkoliv využít a branku nedali ani jednu. Střídající Roman Vojkůvka z Nespek pak v 83. minutě definitivně rozhodl a vítězství domácích, když vstřelil branku. Josef Němeček pak v 90. minutě odpískal konec zápasu a domácí mohli jít spokojeně ze hřiště, po velmi dobrém výkonu. O hostech se to říkat bohužel nedalo. Ti se totiž musejí do příštího kola zlepšit, pokud se chtějí udržet v soutěži.



Ohlasy k zápasu



AFK Kácov
Miroslav Jelínek - trenér: Bohužel jsme špatně vstoupili do zápasu a hned po chybě gólmana se proti nám kopala penalta, kterou proměnili a my prohrávali 1:0. Snažili jsme se hrát, ale hrálo se na nekvalitním hřišti, takže nám kombinace moc nešla. Soupeř byl mnohem důraznější, dostali jsme potom další dvě branky po našich individuálních chybách. Druhá půle byla z našeho pohledu lepší. Měli jsme šance, které jsme bohužel nedali a ještě ke konci zápasu jsme jeden gól inkasovali. Asi jsme zaslouženě prohráli, ale snažili jsme se hrát fotbal a nehráli jsme nijak špatně. Pokud tento výkon přeneseme do dalšího zápasu, tak to snad bude dobrý.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - P. Štáf [-] , T. Krejza [-] (70. R. Vojkůvka [-] ) , P. Šorfa [-] , J. Myslivec [-] - L. Maršoun [-] (46. P. Kupša [-] ) , A. Jasz [-] (84. P. Kopecký [-] ) , J. Kukač [-] (76. J. Hanzal [-] ) , M. Burian [-] - A. Houssoimdine [-] , O. Urban [-] -

AFK Kácov
J. Gabriel [-] - M. Habal [-] (60. M. Švec [-] ) , J. Toupal [-] , F. Zvára [-] , J. Kabát [-] - D. Vlasák [-] , F. Linhart [-] (77. J. Blažek [-] ) , O. Cettl [-] , A. Pana [-] , K. Moudrý [-] - L. Petrů [-]

ŽK: 41. L. Maršoun , 75. R. Vojkůvka , 86. P. Kopecký - 42. L. Petrů , 50. J. Toupal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.