B. Wahbi 70.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Votice na umělé trávě uhrály bod


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC Jílové a SK Votice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Opět se nám začínají rozehrávat jednotlivé soutěže a 1.A třída skupina A tomu není vyjímkou. Na nedělním programu bylo utkání prvního jarního kola mezi týmy FC Jílové a SK Votice. Favorit utkání byl jasný. Domácí tým je na posledním místě a tak se od nich moc neočekává. To Votice jsou na tom o poznání lépe a nacházejí se na sedmém místě v tabulce. Avšak dnes to vůbec nic neznamenalo. Domácí předvedli, jak vypadá výhoda domácího hřiště a uhráli bod. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Tomáš Drábek, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Václav Kvasnička a Radek Hlavnička. Na zápas se přišlo podívat zhruba 60 diváků.

 

Utkání se hrálo na umělé trávě, který nedisponuje zrovna velkými rozměry a na průběhu hry to tak bylo velice znát. Bojovalo se o každý míč. Škoda jen, že branky nepadaly. V první půli jsme neviděli ani jeden gól a do šaten se tak šlo za vyrovnaného a nijak nepozměněného stavu 0:0. Diváci jen doufali, že se průběh druhého poločasu zlepší a budou k vidění konečně i nějaké góly.

Hosté se dostali do vedení, ale dlouho jim nevydrželo

Hosté vstoupili do druhé půli velmi dobře, když se prosadil v 65. minutě Jiří Kamarýt. Domácí si to však nenechali líbit a přišla rychlá odpověď. V sedmdesáté minutě se trefila nová posila domácího mužstva a to Bilel Wahbi a bylo vyrovnáno. Další branku jsme neviděli a utkání skončilo v základní hrací době 1:1. Znamenalo to tedy, že na řadu přijdou pokutové kopy. V těch byli úspěšnější hosté a zvítězili 4:3. Domů si tedy mohl tým SK Votice odvézt dva body.



Ohlasy k zápasu



SK Votice
Martin Bárta - Trenér: Hrálo se na umělé trávě, moc to nebylo o fotbale, my jsme se ujali vedení. Soupeř zanedlouho srovnal a utkání šlo do penalt, kde jsme byli šťastnější my. Jinak to bylo bojovné utkání z obou stran a jelikož je zde umělka velmi malá, tak se bojovalo o každý míč.



Sestavy


FC Jílové
T. Kruliš [-] - E. Brabec [-] , V. Maršík [-] , M. Cimpl [-] , J. Kos [-] , P. Janošov [-] , O. Vostárek [-] , V. Řípa [-] , P. Hanuš [-] , M. Štědronský [-] , B. Wahbi [-]

SK Votice
M. Soukup [-] - J. Kamarýt [-] , M. Molčík [-] , J. Šlejmar [-] , M. Sládek [-] , M. Budil [-] - M. Písařík [-] , J. Říha [-] , M. Slunečko [-] - J. Kramný [-] , M. Voráček [-]

ŽK: 48. J. Říha , 71. J. Šlejmar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Drábek Tomáš - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.