B. Štumpf 70. (p.)
R. Feglar 85.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všenorský SK zvládl úvod jara na výbornou


Branky


70. B. Štumpf (p.) , 85. R. Feglar - 31. P. Lehovec
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Všenorský SK a TJ Kunice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunice byly v prvním poločase úšpěšnějším týmem

Soutěž 1. A třída skupina A se opět po zimní přestávce rozjíždí a na programu šestnáctého kola soutěže bylo utkání mezi týmy SK Všenory a TJ Kunice. V utkání se setkaly týmy z opačných konců tabulky. Zatímco Všenory bojují o titul a v tuto chvíli jim patří druhá pozice, tak Kunice se nacházejí až na jedenáctém místě a nad titulem jistě nepřemýšlí. Favoritem utkání tak byly jednoznačně domácí Všenory, které to nakonec potvrdily. Hlavním rozhodčím pro toto utkání se stal Patrik Roth, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Miroslav Vlk a Martin Vlk. Na utkání se přišlo podívat pouze přibližně 60 diváků. 

 

Utkání bylo dlouhou dobu bez branek. První a zároveň i poslední branka v prvním poločase padla ve 31. minutě, když se trefil Petr Lehovec a poslal tak Kunice do vedení. Domácí Všenory nedokázali na branku odpovědět a tak se šlo po prvním poločase do šaten za stavu 1:0 pro outsidera utkání. 

Domácí obrátili stav utkání ve svůj prospěch

Druhá půle už patřila domácím. Avšak až do sedmdesáté minuty byl stav stále 1:0 pro Kunice, které své vedení držely zuby nehty. V 70. minutě se ale z pokutového kopu trefil domácí Bedřich Štumpf a bylo vyrovnáno. V 85. minutě pak navíc vstřelil branku ještě střídající hráč Richard Feglar a Všenory se tak dostaly do vedení 2:1. Kunice s tímto stavem nedokázaly nic udělat a všechny tři body tak zůstaly na domácí půdě a Všenorský SK si tak zajistil, že bude nadále na druhém místě v tabulce. Kunice budou muset v příštích utkáních zabrat, aby se nepropadly v tabulce směrem ke dnu. 



Ohlasy k zápasu


Všenorský SK
Zdeněk Hruška - trenér: Soupeř se představil ve velmi dobrém světle, hráli solidní běhavý fotbal a dostali se do vedení. My jsme horko těžko dobývali jejich hrad, ale pak jsme byli šťastnější v závěru utkání, když jsme na soupeře tlačili a utkání jsme otočili v náš prospěch. Takže z tohoto ohledu máme radost.




Sestavy


Všenorský SK
J. Smrčka [-] - J. Michálek [-] , S. Drážný [-] (71. O. Školud [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , T. Moravec [-] (79. M. Bárta [-] ) , L. Jiráň [-] , M. Krčil [-] (37. R. Feglar [-] ) , M. Müller [-] , T. Platil [-] , J. Vorel [-]

TJ Kunice
R. Chadima [-] - L. Bříza [-] (62. P. Janků [-] ) , P. Lehovec [-] , J. Novák [-] , M. Skála [-] , F. Tůma [-] , P. Lehovec [-] , D. Prokš [-] , A. Tůma [-] (82. P. Chlubna [-] ) , D. Zoubek [-] , M. Černý [-]

ŽK: 88. B. Štumpf , 88. J. Vorel , 90. L. Jiráň .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.