4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:15

16.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra pardubické rezervy v jarní premiéře


Branky


0

V jarní premiéře Krajského přeboru přivítala pardubická rezerva na ohrazenické umělce Moravskou Třebovou. První půlhodinu se domácí celek dostával pomalu do tempa, ale zejména ve druhé půle svého soupeře jasně přehrával. Dvěma góly se blýskl Joel Kayamba, další přidali Klátil a Kejmar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve 49. vteřině zápasu trefil po centru D. Pánka Klátil hlavou tyč! Do byla však na dlouho poslední šance, neboť poté to byl převážně ve středu hřiště. Domácí bojovali jak s důrazným soupeřem, tak s protivětrem. Ten však Pardubicím pomohl k první brance, když brankář Vykydal neodhadl centrovaný míč, který podběhl a míč dolétl až k volnému Kayambovi, který pohodlně poslal míč do prázdné branky - 1:0. Ve 34. minutě mohli hosté vyrovnat, ale míč za překonaným Letáčkem mířícím do branky vykopl na brankové čáře Koblížek. 

Nástup do druhé půle vyšel lépe rezervě, když míč po levé straně zatáhl Kayamba, dal míč před branku a Klátil zvýšil na 2:0 Poté dvě příležitosti nedotáhl do gólového konce Klátil. V 74. minutě Kayamba dorážkou zvýšil již na 3:0. V 81. minutě se střídající dorostenec Tichý zjevil sám před brankou hostí, ale Vykydal nohou dokázal míč vykopnout na roh. V úplném závěru pak další akci domácích gólově zakončil Kejmar a uzavřel skóre na konečných 4:0.

 

Děkujeme za zaslání panu Klierovi.



Sestavy


FK Pardubice B
J. Letáček [-] - P. Zavadil [-] , P. Valenta [-] , M. Klátil [-] (79. V. Tichý [-] ) , F. Pánek [-] , D. Fusek [-] , D. Pánek [-] (77. M. Molek [-] ) , J. Kayamba [-] (87. J. Uhlíř [-] ) , J. Koblížek [-] (90. J. Řezníček [-] ) , P. Prokopec [-] , V. Kejmar [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
L. Vykydal [-] - M. Nováček [-] (66. J. Špaček [-] ) , J. Šrom [-] , M. Sedláček [-] , R. Polák [-] (75. J. Rázl [-] ) , T. Staněk [-] (65. R. Novotný [-] ) , R. Šatník [-] , T. Novák [-] , M. Vančura [-] , J. Strouhal [-] , O. Murin [-]

ŽK: 32. J. Koblížek - 55. O. Murin , 68. R. Šatník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Poláček Libor - SMITKA Michal, VODRÁŽKA Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.