Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Lišově, neměla vítěze


Branky


0

K poslednímu kolu zajížděli hráči Hodějovic na hřiště Lišova. Domácí spoléhají v domácím prostředí na pomoc hráčů z A týmu, o kterou se mohli opřít i v posledním zápase sezony. Hosté chtěli zakončit sezonu na třetím místě, tam se mohli posunout, jen v případě vítězství. Navíc se jednalo o poslední zápas trenéra hostí Aibla na lavičce Nových Hodějovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do šaten s dvoubrankovým náskokem

K zápasu přijel čtvrtý tým tabulky z Hodějovic v poslepované sestavě, naopak domácí tým mohl počítat s výpomocí hráčů z A týmu. V úvodu zápasu, tak měli více ze hry domácí hráči, kteří šli do vedení po deseti minutách hry, když se prosadil David Mlýnek – 1:0. Hosté se snažili s vývojem zápasu něco udělat, byli běhavějším týmem, ale střelecky se nedokázali v prvním poločase prosadit. Naopak minutu před odchodem do kabin udeřili domácí podruhé, když se prosadil Kándl – 2:0. 

Neuvěřitelný závěr zápasu, hosté vyrovanali ztracený zápas, kdy prohrávali 5:1

Ve druhém poločase vykřesal jiskřičku naděje pro Hodějovice střídající Bláha, který byl na hřišti sotva tři minuty, když v 54. minutě snížil na 2:1. Jenomže o čtyři minuty později vedl Lišov znovu o dvě branky, když se prosadil Shýbal – 3:1. Domácí hráči byli při chuti a během dalších patnácti minut se po trefách Cimbury a druhé brance Davida Mlýnka dostali do jasného vedení 5:1. Jenomže Hodějovice se nechtěli se sezonou rozloučit debaklem a navíc chtěli udělat radost končícímu trenérovi Aiblovi. Čtvrt hodiny před koncem vykřesal jiskřičku naděje Rajtr, kterého o pět minut později podpořil další brankou Rudolf a bylo to 5:3. Neuvěřitelný finiš přišel v posledních dvou minutách zápasu. Na rozdíl jedné branky snížil další střídající muž Jáchym a definitivní tečka byla příběhem zápasu. Vzhledem k neúčasti několika hráčů dostal prostor v základní sestavě Zdeněk Kroupa, který je takovou duší týmu Hodějovic. Poctivě trénuje, nechybí na žádném zápase, stará se o hřiště v Hodějovicích a tak se mu dostalo zasloužené odměny, že svůj debut v základní sestavě oslavil vyrovnávací brankou v poslední minutě zápasu. Divoký zápas s infarktovým závěrem tak skončil remízou 5:5!



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Jan Kročák (hráč): "Hodějovice byli hodně běhaví, ale po prvním poločase jsme vedli 2:0 a další tři tutovky jsme neproměnili. Hned na začátku druhého poločasu jsme dostali gól, ale dokázali jsme rychle odpovědět další brankou. Skóre jsme navýšili na rozdíl čtyř branek a zdálo se, že nám v zisku tří bodů nic nezabrání. Bohužel jsme v závěru hodně polevili, dostali jsme dvě branky a nakonec Hodějovice dokázaly srovnat v 90. minutě na 5:5. Vyhraný zápas jsme si ztratili sami."

FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Na zápas jsme se těžko scházeli. Někteří kluci byli už na dovolené, tak jsme to nějak poslepovali. Ještě v 72. minutě jsme prohrávali 5:1, pak jsme ale předvedli něco, co jsem nikdy nezažil a asi ani nezažiju a dokázali vyrovnat. Kluci mi na rozloučenou udělali radost, byl to pěkný závěr sezony."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
D. Mlýnek [-] - P. Vávra [-] , M. Murčo [-] , J. Beneda [-] (46. J. Toncar [-] ) , M. Žižka [-] , J. Kándl [-] (46. R. Trousil [-] ) , D. Mlýnek [-] , L. Masnička [-] , O. Mach [-] (58. R. Cimbura [-] ) , J. Kročák [-] , P. Shýbal [-]

FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - Z. Kroupa [-] , M. Hrdlička [-] (51. J. Bláha [-] ) , J. Tomeček [-] , J. Šíma [-] , J. Dvořák [-] (75. M. Jáchym [-] ) , T. Carda [-] , J. Fodora [-] , M. Rudolf [-] , D. Lojka [-] , J. Rajtr [-]

ŽK: 40. J. Kándl , 55. D. Mlýnek - 63. M. Rudolf .
Hráči zápasu: J. Kándl , D. Mlýnek - J. Šíma , Z. Kroupa .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - HART Petr (N), NĚMEČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.