Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov B ukončil rázně čekání na bodový zisk, Vrábči nasázel devět branek!


Branky


12. M. Formánek , 23. P. Vávra (p.) , 25. D. Mlýnek , 30. R. Cimbura , 40. D. Bouchal , 45. R. Cimbura , 59. P. Vávra , 72. P. Vávra , 86. D. Mlýnek - 24. M. Mekiš , 79. S. Knytl , 88. D. Seethaler
0

Vstup do jara vyšel Lišovu na jedničku, když za první dvě kola uhrál plný počet bodů. Pak ovšem domácí získali v následujících pěti kolech jediný bod a přiblížili se sestupovému pásmu. Vrábče může soutěž dohrávat celkem v klidu po výhře nad Lednicemi B v minulém kole se nachází v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov nadělil Vrábči do poločasu 6 branek!

Domácí hráči chtěli v domácím zápase oplatit Vrábči podzimní porážku 6:2 a navíc si připsat do tabulky velmi důležité tři body, protože odstup na poslední Kamenný Újezd B, byl jen 4 body. I proto povolal trenér Vaverka hráče A týmu a tým doplnil o rychlonohé dorostence. Na první branku se čekalo do 12. minuty, kdy se k míči dostal domácí mladíček Formánek, který prošel přes tři hráče Vrábče a tečovanou střelou z hranice vápna poslal domácí do vedení – 1:0. Ve 23. minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu. K míči se postavil nejlepší střelec Lišova Petr Vávra a nezaváhal – 2:0. Hned minutu na to, přišlo snížení. Centr Knytla umístil přesnou hlavičkou za Benedova záda Mekiš – 2:1. Jenomže za dalších 60 vteřin už to bylo znovu o dvě branky. Po dlouhém pasu za obranu se dostal k míči David Mlýnek a v zakončení si počínal nekompromisně – 3:1. Domácí hráči byli při chuti a po rohovém kopu zvyšoval na 4:1 osamocený Cimbura. Lišov se hnal dál do útoku a před odchodem do kabin přidal do sítě Vrábče další dvě branky. Nejprve se do střelecké listiny zapsal, Bouchal a chvilku po něm podruhé v zápase Cimbura. Lišovu tak stačilo 45 minut na to, aby vrátili Vrábči podzimních šest kousků.

Ve druhé půli se domácí hráči s brankami mírnili

Druhý poločas se hra přeci jen uklidnila. Sedmá branka do sítě brankáře Schustera, přišla po hodině hry, když se podruhé v utkání trefil Vávra. Ten samí hráč dokonal v 72. minutě hattrick a na ukazateli skóre svítilo pro hosty hrozivé skóre 8:1. Vrábče deset minut před koncem kosmeticky korigovalo výsledek zápasu, když se krásnou individuální akcí prezentoval Knytl, který si při zakončení dovolil položit i brankáře Benedu a snížil na 8:2. Nic na plat, uběhly čtyři minutky a domácí se radovali z další branky. Mezi dvougólové střelce se zařadil po rychlém úniku David Mlýnek – 9:2. Poslední slovo měli v závěru zápasu, přeci jen hosté. Po kombinační akci Mekiše s Davidem Seethalerem, zakončoval druhý jmenovaný do odkryté branky a uzavřel výsledek zápasu na konečných 9:3. Lišov se tak díky výhře vzdálil Kameňáku na 7 bodů a má jistotu, že se na něj poslední tým tabulky již nedotáhne.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Lukáš Beneda (hráč): "Měli jsem soupeři po podzimním výsledku co oplácet. Navíc jsme se nebezpečně přiblížili poslednímu místu a tak jsme nic jiného, než tři body nebrali. Zápas byl hektický a neobešel se bez zbytečných diskuzí, jak z řad hráčů, tak přítomných diváků. Byli jsme lepším týmem a soupeře trestali po standardních situacích a rychlými brejky. V závěru zápasu se seběhli hostujcí hráči, kolem rozhodčího, že ukončil zápas předčasně, když na tabuli svítila 89. minuta. Na druhou stranu při skóre 9:3, nevím čeho chtěli dosáhnout?"

TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Mohlo to být vyrovnané utkání, ale nám se nedařilo v koncovce. Naopak domácí hráči nás trestali rychlými kontry a zápas dopadl, jak dopadl."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - M. Formánek [-] , D. Mlýnek [-] , P. Vávra [-] , M. Murčo [-] , J. Flíček [-] , D. Bouchal [-] (68. V. Ludvík [-] ) , D. Mlýnek [-] , L. Masnička [-] , R. Cimbura [-] , J. Kročák [-]

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - J. Vejskrab [-] , M. Seethaler [-] , M. Vrba [-] , T. Knytl [-] - D. Pech [-] , L. Koclíř [-] (57. K. Bašta [-] ) , Z. Medula [-] (68. Š. Ohrazda [-] ) , D. Seethaler [-] , S. Knytl [-] - M. Mekiš [-] -

ŽK: 28. J. Kročák - 22. J. Vejskrab , 90. D. Seethaler .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: PILEČEK Josef - HART Petr (N), KUČERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.