0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lišově se diváci branek nedočkali


Branky


0

Lišov B po dvou porážkách v řadě přivítal na svém hřišti tým Slavče. Domácím vyšel vstup do jarní části, kdy bodovali naplno v prvních dvou zápasech, poté ale přišel domácí debakl s Dobrou Vodou B a body nepřišli ani v minulém kole na hřišti v Trhových Svinech. Hosté naopak po třech úvodních porážkách minulé kolo dali bůra vedoucí Dobré Vodě a na body pomýšleli i na hřišti Lišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Brousek nepotvrdil svou střeleckou formu z posledních zápasů.

Souboj týmů, které v tabulce dělily dva body. Domácí Lišov chtěl do zápasu vstoupit aktivně a přerušit dvou zápasové čekání na bodový zisk. Stejně odhodlaně nastoupili i hosté ze Slavče, kteří byli posíleni o domácí výhru nad lídrem soutěže. Samotný zápas tak začali aktivně oba týmy. Domácí se mohli opřít o výpomoc pendlů z A týmu, kterých do zápasu naskočilo hned pět. Nejvíce o sobě dával vědět Jan Kándl, který byl velmi aktivní při rozjíždění domácích ataků hostující branky. Tu ovšem střežil Filip Vítek, který má v poslední době velmi dobrou formu. Na druhé straně nejvíce hrozil Jakub Brousek, který se dvakrát dostal za záda domácí obraně. Svými nájezdy, ale nakonec ohrozil spíše rohový praporek, než domácí branku s brankáře Vávrou. Na vině tak možná bylo zranění kotníku z milého týdne, které mu notně rozhodilo mířidla. Hodně vzruchu přišlo ve druhé části první půle, kdy se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Jiřího Tůmu, který šel sám na brankáře. Rozhodčí posoudil tuto situaci jako simulování hostujícího hráče a odměnil tak Tůmu žlutou kartou. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

O třech bodech mohl rozhoudnout Mlýnek, ale Vítek mu penaltu chytil

Ve druhé půli domácí přitopili pod kotlem. Výsledkem jejich útočné snahy byl pokutový kop. Ten si vzal na starosti David Mlýnek, ale brankáře Vítka nepřekonal. Stav zůstal tak i nadále bezbrankový. Se závěrem zápasu se začalo jiskřit i na hřišti. Mezi hráči se rozjížděli slovní přestřelky a tak se fotbal přesunul bohužel na druhou kolej. Naštěstí všichni dohráli ve zdraví a týmy se tak rozešli bezbrankovou remízou. 



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Lukáš Beneda (hráč): "Zápas začal už od samého začátku v rychlém tempu, domácí měli jasnou převahu a tlačili soupeře, branku se jim ale vstřelit nepodařilo. Hned během prvního poločasu hosté střídali. Druhá polovina začala opět velice rychle, i když někteří už nestíhali. Týmu domácích se naskytla výhoda pokutového kopu, který bohužel neproměnil Mlýnek. Druhý poločas byl velice vyhrocený a došlo i na dvě ostřejší potyčky, kdy hráč hostů doslova pohodil s hráčem domácích, ale tyto roztržky rozhodčí dle mého názoru nezvládl a udělil pouze žlutou kartu, místo červené za fyzické napadení protihráče."

TJ Slavče
Brůha Karel ( trenér ): "V zápase s Lišovem jsme chtěli napravit naši špatnou bilanci ze zápasů na venkovních hřištích a odvézt nějaké body. V prvním poločase jsme si vytvořili několik slibných šancí, ale bohužel se nám je nepovedlo proměnit. V druhé polovině se hra mírně otočila, soupeř lépe kombinoval, vytvářel si šance, ale gólově se taky neprosadil, i když měl možnost zahrávat pokutový kop. Nakonec jsme byli rádi za remízu. V zápase bych vyzdvihl výkon našeho brankáře Flilipa Vítka, který pochytal co se dalo včetně penalty."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - J. Kročák [-] , D. Mlýnek [-] , M. Murčo [-] , J. Kándl [-] , M. Formánek [-] , D. Bouchal [-] , R. Cimbura [-] (46. L. Beneda [-] ) , D. Mlýnek [-] , L. Masnička [-] , O. Mach [-]

TJ Slavče
F. Vítek [-] - J. Tácha [-] , J. Vodička [-] (26. K. Brůha [-] ) , V. Graňo [-] , T. Kápar [-] , M. Trajer [-] - J. Tůma [-] , T. Vach [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] - M. Šindela [-]

ŽK: 69. M. Formánek , 84. M. Murčo - 31. J. Tůma , 69. J. Tácha , 83. T. Kápar .
Hráči zápasu: F. Vítek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - HART Petr (N), ŠVALB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.