Vrábče dál drží domácí neporazitelnost. Doma přibrzdilo rozjetý Římov


Branky


28. M. Vrba , 52. M. Mekiš , 78. F. Junek - 83. J. Daniel
0

V 15. kole hostili hráči Vrábče mužstvo Římova. Domácí hráči si na jaře poprvé představili před vlastními diváky a chtěli potvrdit, že se jim doma daří. V této sezoně totiž doma ještě neprohráli. Soupeřem jim ovšem byl tým Římova, který na jaře podává velmi dobré výkony a v předchozích třech kolech si připsal 7 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna povedená akce stačila Vrábči k vedoucí brance

Oba týmy vstoupily do zápasu velmi opatrně. Hra se pohybovala převážně mezi vápny a šancí bylo k vidění jako šafránu. Po polovině první části první půle začali domácí opticky přebírat otěže zápasu do svých rukou. Ve 28. minutě házeli domácí aut, ten prodloužil na malém vápně za sebe Filištein a osamocený Vrba uklidil míč do sítě – 1:0. Vstřelená branka však nijak nenarušila děj první půle, takže stejný stav vydržel do poločasové přestávky.

Domácí druhý poločas kontrolovali a dovedli zápas do vítězného konce

Ve druhé půli se dal očekávat tlak Římova, který domů nechtěl odjet s prázdnou. Bohužel pro hosty se nevyvíjel podle představ a v 52. minutě to bylo již o dvě branky. Po dlouhém nákopu za obranu od Martina Seethalera, šel sám na brankáře Nováka domácí Mekiš a lobem ála Karel Poborský zvýšil na 2:0. Hráči Vrábče kontrolovali hru a zejména defenziva domácích pracovala velmi jistě. V 78. minutě se rozjela před brankářem hostí trma vrma, kde se nejlépe zorientoval střídající Junek a dotlačil míč do sítě – 3:0. Radost z čistého konta zkazil domácímu brankáři Schusterovi necelých deset minut před koncem římovský Daniel, který však jen kosmeticky upravil konečný výsledek zápasu na 3:1 pro domácí Vrábče. Římov tak poprvé na jaře nebodoval, naopak domácí Vrábče ani tentokrát doma nenašlo přemožitele. Tabulku B skupiny III. třídy se tak i nadále vyrovnává, když bodový rozdíl mezi třetím a osmým týmem tabulky je 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Byli jsme odhodláni, že dnes zůstanou 3 body doma a že pro to uděláme maximum. Hra byla od začátku z obou stran opatrnější, žádné vážnější akce k vidění moc nebyly. Měli jsme mírnou převahu a ke konci poločasu ji zúročit. Druhý poločas jsme nechtěli polevit, abychom o vedení nepřišli a přidali jsme další dvě branky. Římov pak stačil zápas už jen korigovat."




Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [8.0] - D. Seethaler [-] (43. Z. Medula [-] ) , K. Bašta [-] (76. R. Lučanský [-] ) , M. Seethaler [-] (62. F. Junek [-] ) , M. Šerý [-] (54. L. Koclíř [-] ) , S. Knytl [-] , M. Mekiš [-] (78. M. Chrástecký [-] ) , M. Vrba [-] , T. Knytl [-] , D. Pech [-] , M. Filištein [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - L. Froněk [-] , P. Žáček [-] , P. Graman [-] , J. Rytíř [-] - J. Štrajt [-] (75. L. Baštýř [-] ) - P. Kučera [-] , J. Daniel [-] , M. Kopt [-] (76. F. Šmíd [-] ) , P. Maršík [-] (52. I. Polák [-] ) , P. Maršán [-]

ŽK: 76. M. Filištein .
Hráči zápasu: D. Pech , M. Vrba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PILEČEK Josef - TVAROH Jan (N), CHYŇAVA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.