Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěpánovice dorazily do Svinů v devíti lidech, na cestu domů si pak přibalily 7 kousků


Branky


6. P. Randa , 17. M. Chuchel , 25. P. Randa , 35. P. Bartizal , 56. L. Ebenhöh , 67. P. Bartizal , 81. K. Brůha (p.) - 24. M. Fiktus , 42. M. Kovář , 87. M. Klabouch
0

Ve 14. kole cestovali hráči Štěpánovic na hřiště do Trhových Svinů. Domácí hráči chtěli navázat na výkon z Nových Hodějovic, kde vybojovali cenný bod. Navíc se dala očekávat drobná hráčská výpomoc z A týmu, který svůj zápas odehraje v neděli. Štěpánovice nastupovaly do jara z druhé pozice, ale ve dvou domácích zápasech nezískaly ani bod a reputaci si chtěly napravit ve svém prvním venkovním výjezdu. Bohužel k zápasu se sešlo jen 9 hráčů hostujícího týmu a to se pak body získávají těžko. Velmi vtipně tento zápas glosuje ve svém hodnocení Radim Petr z Trhových Svinů B. "Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!"

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jel podle daného scénáře, ale hosté nedovolili debakl

Zápas v Trhových Svinech opět ukázal, jak to občas chodí ve III. třídách. Hosté ze Štěpánovic totiž k zápasu dorazili v počtu, který se hodí spíše na malou kopanou, než na velký fotbal. Místo přípravy na zápas se tak řešilo, jestli se bude vůbec hrát a tak se do svých domovů pomalu začali rozjíždět i někteří hráči domácích. Nebojácní hosté nakonec k zápasu postavili devět statečných a utkání tak mohlo začít. Hned v úvodu nečekaně zahrozili hosté, ale únik Klaboucha brankou neskončil. Zápas se pak najel na scénář, který byl dán už před zápasem. Takže po sedmnácti minutách svítil na tabuli výsledek 2:0 pro domácí, po přesných trefách Randy a Chuchela. Štěpánovice se branky dočkaly ve 24. minutě, když na rozdíl jedné branky snížil Marek Fiktus. Sotva dali hosté ruce dolů z gólových oslav, síť se rozvlnila za brankářem Matouškem a domácí znovu vedli o dvě branky. Autorem trefy byl podruhé v zápase Randa. Ve 35. minutě se trefil domácí Bartizal, který se k fotbalu vrátil po delší době a ukázal, že bude přínosem pro svůj tým – 4:1. Gólovou tečku za prvním poločasem udělali překvapivě hosté, když Kovářem snížili na 4:2.

Zápas nabídl celkem deset branek

Kdo ve druhé půli čekal zázrak, jaký je možné vidět jen v amerických filmech, kdy se devítka vysílených mužů vzepře osudu, vyrovná a rozhodující moment si schová do posledních vteřin zápasu, kdy se míč z poloviny hřiště kopem přes hlavu a prazvláštní trajektorií zavlní v síti, ten musel být zklamán. Po hodině hry a trefách Ebenhöha a Bartizala byl stav 6:2. Sedmý díl skládačky pak přidal z pokutového kopu brankář Brůha, ale poslední slovo v zápase měli přeci jen hosté, aby měl i ten náš zápasový příběh menší happy end. Desátou branku zápasu vstřelil Klabouch a uzavřel nevšední zápas na konečných 7:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Radim Petr (hráč a PR man.): "Opět nastala situace hodná této třídy. Soupeř dorazil v sedmi lidech, takže se řešilo, jestli se bude vůbec hrát, nebo se to obligátně skrečuje zraněním po pár minutách. Takže nám začali volně odjíždět hráči. Posléze se ovšem na obzoru objevil Velorex s dvěma hráči soupeře, takže se mohlo hrát. V ten moment nás byl na stadionu už náš obvyklý zápasový počet jedenácti lidí. Museli jsme tedy povolat místního hospodského Jirku Valtera, abychom měli na domácí zápas někoho na střídání. Zápas jsme začali aktivně, takže nám v 10. minutě došly síly. Zase plejáda zahozených šancí, nepřesností a chyb. Kvůli tomu ale na nás lidi chodí. Alespoň na tu hodinku a půl zapomenout na své trable a od srdce se zasmát. Soupeř hrál na brejky a při jednom z nich byl pomezní tak unešen tempem a atmosférou zápasu, že zapomněl mávat jasný ofsajd a inkasovali jsme. Další gól byl po volném kopu, když si pan rozhodčí špatně vysvětlil zakřičení stopera na tribunu "Dej pracky z mí holky!“ jako útok na svou osobu. Ale i mezi jejich tyče sem tam něco padlo, takže nakonec 7:3. Nám nezbývá, než se z výsledku poučit a všichni věříme, že příště přijedou v pěti."

TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "K zápasu do Trhových Svinů jsme dorazili v devíti lidech. Omluvenky začaly chodit od samotného ráno a z různých důvodů chybělo 10 lidí. Zvažovalo se i odložení zápasu, jenomže náhradní termín by vyšel na den v týdnu a s účastí vzhledem k práci by to bylo ještě horší. Nakonec jsme zápas odehráli se ctí, i když třeba mě osobně tahalo od poloviny zápasu lýtko a Míra Fiktus si otočil koleno, takže na hřišti od nás z týmu běhalo sedm hráčů. Snad se dáme dohromady na příští domácí zápas a konečně bodově zabereme."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - - P. Randa [-] , R. Petr [-] , R. Vazač [-] , J. Štrosser [-] , P. Bartizal [-] , L. Ebenhöh [-] , L. Valenta [-] , J. Šafránek [-] , M. Němec [-] , M. Chuchel [-]

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - J. Kučera [-] , M. Fiktus [-] , P. Kosař [-] , V. Kopačka [-] - M. Fiktus [-] , M. Klabouch [-] - R. Poláček [-] , M. Kovář [-]

Hráči zápasu: K. Brůha , P. Bartizal , L. Ebenhöh , P. Randa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - GAŽÁK Jan (N), BOROVKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.