Gólové hody byly i v Kameňáku. Domácí brali tři body po tenisovém výsledku 6:3!


0

Ve 14. kole přivítal poslední tým tabulky Kamenný Újezd B, soupeře ze Slavče. Domácí hráči absolovali první dvě jarní kola na půdě soupeřů, odkud si přivezli 0 bodů a 10 inkasovaných branek. Podobně na tom byl s bodovou bilancí i výběr trenéra Brůhy, který úvodní dvě kola prohrál pokaždé o jeden gól. O motivaci tak měli před zápasem oba soupeři postaráno. "Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!" 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli tři body, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Domácí hráči nastoupili do zápasu posílení o hráče A týmu a s cílem získat tři body na oživení boje o záchranu. Snaha domácích, ale často narážela na nepřesnosti v útočné kombinaci a po necelých deseti minutách se do vedení dostali hosté. Prostor k zakončení dostal Jakub Brousek, který v koncovce nezaváhal – 0:1. Obrana Slavče odolávala nájezdům domácích hráčů půl hodiny, poté se dostal k míči Michal Svobodný a vyrovnal na 1:1. Tento stav vydržel do poločasové přestávky.

Ve druhém poločase začali padat branky. V posledních pěti minutách padly čtyři.

Druhý poločas nabídl útočné manévry na obou stranách. Ty zahájil po třech minutách druhé půle hostující Vodička a Slavče znovu vedla - 1:2. Domácí hráči, ale s odpovědí dlouho neotáleli a Prokop minutu po inkasované brance vyrovnal – 2:2. O sedm minut později se z vedení radovali domácí, když se mezi střelce zapsal Kotalík – 3:2. Hráče Kameňáku držel nad vodou brankář Janda, který v brance pochytal, co se dalo a hosté se marně pokoušeli o vyrovnání. Poslední pětiminutovka pak přinesla další čtyři branky. Nejprve v 85. a 87. minutě zvýšili na domácí na rozdíl 3 branek, když se o góly postarali svými druhými zásahy v zápase Prokop a Kotalík. Snížení Slavče přišlo minutu před konce, když se rovněž podruhé v zápase trefil Brousek. Poslední slovo, ale měli domácí hráči, kterým tříbrankový náskok vrátil střídající Žondecký. V dalších z gólových zápasů tohoto kola, tak bral tři body Kameňák po výhře 6:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (hráč): "Proti Slavči jsme nastoupili v silné sestavě posílení o kluky z áčka a bylo to znát. Už v prvních minutách jsme měli možnosti skórovat, ale bohužel chyběla přesnost. Naší bojovností a chutí vyhrát jsme soupeře přehrávali. Nakonec se nám dostalo zaslouženého vítězství. Martin Sládek rozdával balóny za obranu krásnými pasy a Aleš Prokop zase tvořil hru ze středu hřiště. Ještě bych chtěl pochválit skvělého Filipa Jandu v bráně, který předváděl až neuvěřitelné zákroky."




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - SCHMIED Tomáš (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.