3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derniéra trenéra Langera, dopadla na výbornou


Branky


0

Ve 13. kole na sebe narazila fotbalové rezervy domácích Ledenic a hostí z Mladého. Oba týmy mají ve svém týmu hráče, kterým míč nepřekáží a zdatně kombinují. Postavení v tabulce pasovalo do role mírného favorita domácí výběr trenéra Langera. Právě pro domácího kouče, byl první jarní zápas derniérou. V příštím kole usedne na jeho post nový lodivod Marek Jarůšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sesadili hosty z koně dvěma zásahy v první dvacetiminutovce

V deštivém počasí se k dalšímu utkání sešli domácí Ledenice a hostující Mladé. Ve vyrovnané tabulce nemá ani jeden z týmu nic jisté a tak je pro ně každý zápas důležitý. Obě rezervy se snažily hrát útočný fotbal. Více ze hry měli zpočátku hosté, kteří si vytvořili několik šancí. V samostatném úniku nejdříve selhali Vítek a poté Kolář, což jenom potvrdilo střeleckou nemohoucnost, kterou si přenesli hráči z prvního týmu i do zápasu rezervy. Dále se odehrávalo vyrovnané, ale velmi kvalitní utkání. Jako první se prosadil domácí Kučera, který v 11. minutě tečovanou střelou do protipohybu brankáře Dvořáka otevřel skóre utkání – 1:0. O deset minut později to bylo již 2:0. Po závaru před mládskou brankou chtěl stoper hostů řešit situaci fotbalově a míč vyvézt, ale na velkém vápně o něj přišel a hostující Lamáček se tváří v tvář brankáři nemýlil. Studená sprcha nejen v podobě jarního deště, ale i dvou inkasovaných branek hodně utlumil snažení hostů a dvoubrankové vedení Ledenic vydrželo, až do poločasového hvizdu.

Druhý poločas pokračovala kvalitní podívaná, gól však nebyl Mládému souzen

Ve druhém poločase převzali otěže hry opět hosté, kteří hráli se soupeřem prakticky na jednu branku, ale stále se potvrzovala neschopnost hostů vstřelit branku a výborným výkonem se prezentoval v domácí brance Mařík. Domácí hrozili hlavně z brejků nebo ojedinělých standardních situací. Pět minut před koncem završil skóre na konečných 3:0 domácí kapitán Králík, který využil zaváhání kapitána hostů Peška a přízemní střelou na přední tyč rozvlnil síť potřetí. V tabulce se tak vyšvihli domácí Ledenice na druhé místo, na vedoucí Dobrou Vodu B ztrácí šest bodů a mají zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (trenér): "Jak jsme na podzim vyhrávali většinu zápasu venku, tak jsme jaro odstartovali vítězně doma. Snad se ty výhry vyváží a nebudeme jezdit bez bodu z venkovních zápasů. Kluci hráli výborně, výborný zápas i pro diváky. Sice jsme mohli prohrávat 0:2, ale hostům se nedařilo v zakončení. Úvod zápasu patřil jim, nicméně po našich dvou gólech jsme se dostali do zápasu a začali soupeře přehrávat. Fotbal to byl oboustraně velmi pěkný k čemuž přispěla i hra soupeře. Jim ovšem nebyl gól souzen a tak jsme si zaslouženě připsali tři body."

SK Mladé B
Miloš Schuster (záložník): "Podle mě jsme po herní stránce neodehráli špatný zápas, ale to co nás trápí zatím celé jaro, se potvrdilo. Nedáváme branky a to se nám opět vymstilo. Místo toho, abychom po čtvrt hodině vedli 2:0 a bylo po zápase tak jsme si zase dali dva góly sami. "



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - J. Čech [-] (67. M. Volf [-] ) , P. Králík [-] , J. Řimnáč [-] , R. Kučera [-] , F. Kopecký [-] (80. D. Borovka [-] ) , D. Fyrbach [-] , T. Lamáček [-] , P. Hinterhölz [-] , P. Cukr [-] (46. K. Havelka [-] ) , J. Čech [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - A. Kolář [-] (46. T. Ulman [-] ) , M. Zemek [-] , J. Kypta [-] , M. Pešek [-] - M. Schuster [-] , M. Lískovec [-] (57. M. Novotný [-] ) , V. Šafrata [-] (75. T. Linhart [-] ) , M. Drábek [-] , M. Hybrant [-] - J. Vítek [-] -

ŽK: 12. J. Vítek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - ČECH Jaroslav (N), STACH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.