Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Prokopa na body v Lišově nestačil


Branky


22. M. Murčo , 34. L. Mlýnek , 48. P. Vávra , 52. J. Kándl - 36. A. Prokop , 79. A. Prokop , 87. A. Prokop
0

S jasným cílem odčinit podzimní debakl z Kamenného Újezdu (7:1), vstupoval do jarní odvety tým SK Lišov B. I v tomto zápase padalo hodně branek, když se nejvíce činil autor hattricku Aleš Prokop z Kamenného Újezdu. Na body to proti družině domácího trenéra Vaverky, ale nakonec nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Lišově rozhodně nenudilo. Od úvodního hvizdu rozhodčího se taktovky chopili domácí hráči, kteří zřejmě v úvodu využili toho, že hosté před zápasem nestihli rozcvičku. Na úvodní branku si ovšem příznivci domácího celku, museli počkat dvacet minut. Po chybě v hostující obraně se střelecky prosadil Murčo - 1:0. Domácí byli i nadále aktivnějším týmem a po půl hodině hry vedli už o dvě branky, tentokrát se trefil Lukáš Mlýnek. Hosté z Kameňáku, ale dokázali rychle odpovědět a dvě minuty po domácí trefě, snížil na druhé straně Prokop – 2:1. Do poločasu, už ani jeden z brankářů nepropustil za svá záda žádnou střelu a tak šli do kabin o gól spokojenější domácí.

Vstup do druhé půle opět patřil domácímu týmu a během sedmi minut přidali další dvě branky. Nejprve se ve 49. minutě trefil nejlepší střelec domácího týmu Petr Vávra a o chvilku později zvýšil na 4:1 Kándl. Oba týmy se pak více soustředili na útočení a jak domácí  brankář Jan Vávra, tak hostující Kvasnička si na nedostatek práce rozhodně nemohli stěžovat. Gólů se dočkali diváci až v poslední desetiminutovce zápasu, když zápas zdramatizoval hostující Aleš Prokop. Nejprve přidal v 79. minutě svou druhou trefu v zápase a tři mnuty před konečným hvizdem zkompletoval hattrick a snížil na rozdíl jedné branky. Víc, ale hosté nezvládli a všechny body tak zůstali domácímu Lišovu B.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (kapitán): "V Lišově jsme nastoupili přímo do zápasu a neměli jsme čas se rozcvičit. V první půli nám chyběla mezihra a pohyb. Nejvíce nás trápili přihrávky. První dva góly jsme dostali po chybách v obraně. Naštěstí nás zachránil Aleš Prokop, který v první půli skóroval jednou a v druhé dokonce ještě dvakrát. Bohužel i přes Alešovo hattrick jsme nedokázali srovnat, takže konečný stav 4:3. Na obou stranách bylo mnoho šancí, které likvidovali skvělý brankáři."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - D. Mlýnek [-] , P. Vávra [-] , M. Murčo [-] , M. Žižka [-] , J. Flíček [-] , R. Cimbura [-] , D. Mlýnek [-] (46. J. Kándl [-] ) , L. Masnička [-] , L. Mlýnek [-] , J. Kročák [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - P. Petkov [-] , V. Šimek [-] , M. Svobodný [-] , M. Samborský [-] - D. Dao [-] , L. Fousek [-] , M. Buczek [-] (52. F. Janda [-] ) , M. Fousek [-] - A. Prokop [-] , T. Lenc [-] -

ŽK: 32. L. Mlýnek , 61. M. Žižka - 85. F. Kvasnička .
Hráči zápasu: A. Prokop .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HAVLÍČEK Jaroslav - HART Petr (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.