2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Ervěnice udolaly poslední mužstvo tabulky


Branky


24. J. Vrba , 88. J. Hromas - 2. J. Král , 15. T. Banovič , 37. D. Haviár (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov
Tomáš Banovič: I když jsme hráli s posledním mužstvem, mají získané body cenu zlata. Kluci k utkání přistoupili zodpovědně a od začátku měli utkání pod kontrolou. Hned v 1.minutě prošel Šlachta obranou jako nůž máslem a domácí zachraňovali v poslední chvíli. Ve 2. minutě poslal Ambroz přihrávku za obranu na Bašek, ten pálí jen do brankáře a ze zadu nabíhající Král neměl s dorážkou problém 0 : 1. ve 12 minutě zahrozili domácí, ale měli jsme štěstí, když střela Hromase a následná hlavička Jana Vrby skončily na břevně. V 15 minutě prošel do vápna Banovič a technickou střelou po zemi obstřelil domácího brankáře 0 : 2. Domácí ve 24. minutě po standardní situaci Vrbou tvrdou střelou pod břevno sice snížili na 1 : 2, ale ve 37.minutě Haviar po faulu na Ambroze z pokutového kopu zvýšil na 1 : 3. Po poločase jsme zahazovali jednu šanci za druhou jak Haviárem, 2x Proll a Král nedokázali dostat míč za brankovou čáru. Bašek trefil břevno a tak opět po standardní situaci přišel trest v 88 minutě, kdy hlavou Hromas snížil na konečných 2 : 3. V závěru jsme si již vítězství pohlídali.



Sestavy


SK Strupčice
J. Jirásek [-] - J. Juliš [-] , T. Kučera [-] , F. Jančička [-] - P. Glás [-] (46. J. Vaňous [-] ) , D. Glas [-] , J. Hromas [-] - T. Lomoz [-] - J. Vrba [-] , T. Hájek [-] , J. Kunický [-]

SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - J. Šlachta [-] (68. V. Nedvěd [-] ) - - J. Bašek [-] (84. J. Šefler [-] ) , R. Ambroz [-] , D. Haviár [-] , T. Banovič [-] , P. Proll [-] , J. Král [-] (75. P. Zajak [-] ) , L. Trávníček [-] , M. Mašl [-] , L. Valčík [-]

ŽK: 11. P. Glás , 40. T. Kučera , 67. F. Jančička , 80. J. Juliš , 83. J. Vrba , 88. J. Vaňous - 66. J. Bašek , 66. L. Trávníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mecl Marcel - ŠMÍD Jiří, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.