J. Kateřiňák 31. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 17:00

38.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky nadále tápou, doma padly s Převýšovem


Branky


0

Středočechům se v poslední době vůbec nedaří a nevyhnutelně se řítí do divize. V předhrávaném 38. kole doma padly s Převýšovem 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O půli ve vedení Převýšov

Každé utkání nyní bude pro středočeské Benátky nad Jizerou nesmírně důležité. Svěřenci trenéra Sedláčka aktuálně ztrácí na první nesestupový Tachov čtyři body a do konce soutěži jim zbývají pouhá čtyři kola. Hostujícímu Převýšovu už v závěru soutěže o nic nejde, a tak může hrát s čistou hlavou. 

Do velké šance se domácí dostali už ve třetí minutě. Po pasu od Kateřiňáka se do dobré pozice dostal Stanislav Klobása, jenže před brankářem byl až moc blízko, tudíž nedokázal pořádně zakončit. První branka zápasu padla po půl hodině hry, Převýšovští se dostali do vápna, kde přesně zakončil rychlou akci Jakub Špidlen0:1. Na vyrovnání nemuseli domácí dlouho čekat. O pár desítek vteřin byl v pokutovém území faulován Michal Sedláček a Jiří Kateřiňák pokutový kop bezpečně proměnil – 1:1. Netrvalo dlouho a hostující celek se radoval z vedení podruhé v zápase. Pro balon za obranu si naběhl Tomáš Bastin a umístěnou střelou překonal Michňu – 1:2. Pro domácí mohlo být ještě o něco hůře, ale naštěstí pro domácí Zorvan mířil těsně vedle.

Labík v závěru navýšil

Hned na začátku půle mohl srovnat Sivrič, jenže v dobré pozici trefil pouze bránícího beka. Druhá půle utíkala domácí jako voda a čas na zvrat snad ještě rychleji. Žádný tlak ze strany domácích nepřišel, naopak v závěru se ještě trefil Jan Labík - 1:3



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (trenér): Připravujeme...

SK Převýšov
trenér Petr Hrabík (pro kopanabenatky.cz): Oběma mužstvům šlo o hodně. I my potřebovali body k tomu, abychom se zachránili. Utkání podle toho také vypadalo, bylo nervózní. V prvním poločase jsme byli lepší, domácí jsme přehráli. Ve druhé půli to bylo přesně naopak. Hlavně ve druhém poločase nám výborně zachytal brankář, který chytil tři jasné góly, což dnešní utkání rozhodlo.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - A. Pajer [-] , M. Sedláček [-] , R. Lukeš [-] (46. M. Karásek [-] ) , J. Kateřiňák [-] (90. A. Lacek [-] ) , S. Klobása [-] , M. Škarecký [-] (72. M. Korec [-] ) , M. Sedláček [-] (42. M. Sivrič [-] ) , T. Ladra [-] , M. Horák [-] , M. Borovička [-]

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - P. Veselka [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , J. Špidlen [-] - F. Zorvan [-] (79. J. Labík [-] ) , J. Vobejda [-] , T. Labík [-] , J. Urbanec [-] (87. R. Doležal [-] ) - T. Sedláček [-] , T. Bastin [-] (91. P. Novák [-] )

ŽK: 18. R. Lukeš , 55. S. Klobása - 34. J. Urbanec , 88. J. Jarkovský .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - HÁNYŠ Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.