5:1
(3:0)
60. M. Kodr (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 10:15

33.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žižkov rozstřílel Benešov pěti góly


Branky


16. L. Braný (vl.) , 24. T. Petrášek , 27. T. Dočekal , 57. T. Dočekal , 84. J. Marek - 60. M. Kodr (vl.)
0

Jasnou záležitostí se stalo utkání mezi domácím Žižkovem a Benešovem. Domácí soupeře jasně přehráli a nadále živí naději na postup. Foto: Stanislav Pešek/skbenesov.blgz.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly už v první půli

Netradiční přípravu na předposlední kolo měli fotbalisté Benešova. Den před mistrovským utkání na Žižkově svěřenci trenéra Zákostelského sehráli přípravné utkání se Slavií, se kterou prohráli 1:4. Žižkov nadále živí naději na postup do FNL, ale všechny trumfy drží v rukou Zápští.

Náročný program se na Benešovu projevil už v první půli. Ve dvacáté minutě šli Žižkovští do vedení, střelu Michala Pavlaty si nešťastně srazil do vlastní sítě Jan Zákostelský1:0. Záhy dostal obránce Benešova žlutou kartu a završil svou minutku hrůzy. Za čtyři minuty se pražský celek radoval znovu, centr Miroslava Podrazkého zužitkoval Tomáš Petrášek2:0. Hrůzostrašných sedm minut pro hostující celek završil Tomáš Dočekal, když se přesnou střelou trefil k tyči – 3:0. V úplném závěru mohli hosté alespoň snížit, jenže v dobré šanci přestřelili.   

Benešov zaznamenal čestný gól

Na začátku druhé půle měli domácí dvě šance, nedokázali proměnit ani jednu. Za hosty zahrozil talent Nicolas Šumský, ale ani on se netrefil. Ze čtvrté branky se Pražané mohli radovat v padesáté osmé minutě, podruhé v zápase se trefil Tomáš Dočekal4:0. Čestného úspěchu zaznamenali Benešovští dvě minuty po čtvrté inkasované brance, vlastní branku si dal Marek Kodr4:1. Utkání bohaté na góly uzavřel pátou brankou v síti Benešova Josef Marek5:1



Ohlasy k zápasu


FK Viktoria Žižkov
Daniel Sochor (asistent trenéra): „Naší zdravou aktivitou jsme soupeře unavili a prosadili se i střelecky. Díky jasnému vedení v prvním poločase jsme si mohli dovolit poslat do hry po hodině hry i hráče z lavičky. Pozitivní je skutečnost, že i po prostřídání jsme si udrželi převahu a mohli přidat další branky. Například ještě šestnáctiletý Martin Klán se dokázal prosadit a nastřelil tyč. Dnes nás uklidnily vstřelené branky v prvním poločase. Bylo to potřeba, protože tým byl po nevydařeném zápase v Zápasech hodně psychicky dole. Kluci věděli, že jim ten zápas nevyšel a bylo třeba je podržet. Nyní nás ještě čeká utkání v Tachově a je třeba ho zvládnout a zvítězit. Až po tomto posledním kole se uvidí, jak bude vypadat tabulka. Pevně doufáme, že i případné druhé místo může k postupu stačit.“

SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér): „Výsledek vypadá hrozivě. Inkasovaných gólů bylo ale zbytečně moc a minimálně na třech jsme se podíleli. I my jsme měli situace, které jsme mohli dohrát do koncovky lépe, což se nám bohužel nepovedlo a utkání tak skončilo naší vysokou porážkou."



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - M. Hanuš [-] , Z. Volek [-] (58. M. Hurka [-] ) , T. Petrášek [-] , J. Šimkovský [-] , J. Trýzna [-] (58. J. Svatonský [-] ) , T. Dočekal [-] (58. M. Klán [-] ) , M. Kodr [-] , M. Pavlata [-] , M. Podrazký [-] (78. J. Marek [-] ) , V. Gebert [-] (71. N. Salašovič [-] )

SK Benešov
J. Stareček [-] - J. Zákostelský [-] , M. Večera [-] , J. Laštovka [-] , L. Braný [-] - J. Žák [-] (85. J. Melichar [-] ) , D. Skopec [-] - N. Šumský [-] , O. Brejcha [-] (75. D. Farkaš [-] ) , P. Čapek [-] , L. Vopat [-] (71. M. Turek [-] )

ŽK: 27. M. Pavlata - 20. J. Zákostelský , 33. J. Laštovka , 65. J. Žák .
Hráči zápasu: T. Dočekal .
Počet diváků: 681. Rozhodčí: Štrincl Pavel - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.