3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:30

32.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmá výhra v řadě pro Tachov! Tentokrát to odnesl Převýšov


Branky


0

Velkou jízdu rozjeli Tachovští v závěru sezony. Po zápase s Převýšovem si připsali sedmou výhru v řadě za tři body a opět se vzdálili sestupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok Tachova

Definitivní jistotu záchrany sice Tachovští ještě nemají, přesto mají svůj osud do další sezony ve svých rukou. Ještě před několika koly to s nimi vypadalo velice bledě, jenže přišlo neuvěřitelných šest tříbodových výher v řadě a rázem se Západočeši ocitli mimo pásmo sestupu. Převýšov konstantně drží desátou příčku. 

Za sedmou výhrou v řadě vstoupili domácí rázně. Už ve druhé minutě zápasu doslova docpal míč po rohovém kopu do sítě René Kropáček1:0. Poměrně rychle mohl srovnat Bastin, jenže pálil těsně vedle. O brankové příležitosti nebylo v první půli nouze, prosadit se mohl jak hlavičkou Černý, tak na druhé straně Vaněček. Z druhé branky v utkání se radovali znovu domácí. Dlouhého autu Milana Knakala do pokutového území využil Jan Matas, když napálil za Stejskala odražený míč – 2:0.

Tachov udržel vedení

Převýšovští se vrátili do utkání deset minut po úvodním výkopu druhé půle. Z levé strany si potáhl míč Doležal a nádhernou dalekonosnou střelou o břevno snížil – 2:1. Závěr utkání patřil domácímu celku. Se střelou Vaněčka si Stejskal s vypětím všech sil poradil. O sedm minut později už vynaložil své úsilí marně, a to když právě Vaněček proměnil pokutový kop – 3:1. Další branka už nepadla, západočeský Tachov získal sedmou tříbodovou výhru v řadě.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Pro nás hrozně důležitý zápas, který jsme zvládli. Ale soupeř byl velice dobrý, hrál aktivně a klidnější jsme byli až po brance na 3:1, do té doby to bylo velmi vyrovnané. Za nejlepšího hráče vyberu brankáře Houdka."




Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - P. Šácha [-] (61. D. Hradecký [-] ) , M. Ruda [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , O. Stružka [-] (57. M. Folejtar [-] ) , R. Kropáček [-] (76. M. Hrošovský [-] ) , D. Vaněček [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Hoffmann [-] (79. M. Šácha [-] )

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - P. Veselka [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , R. Doležal [-] (62. L. Vyšehrad [-] ) - P. Novák [-] (70. E. Týfa [-] ) , T. Labík [-] , J. Bláha [-] (60. J. Labík [-] ) , J. Urbanec [-] , T. Sedláček [-] - T. Bastin [-] (89. P. Mareček [-] )

ŽK: 44. P. Šácha - 32. J. Černý , 67. T. Bastin , 75. J. Labík .
Hráči zápasu: D. Houdek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - REJŽEK Pavel, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.