2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:15

32.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Chrudim přetlačila Jirny a stále může bojovat o postup


Branky


0

Ve šlágru 32. kola ČFL domácí Chrudim přehrála Jirny v poměru 2:0 a smazala šestibodovou ztrátu na polovinu. Dvakrát se trefil Ondřej Kesner. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šla Chrudim

Velký šlágr v podobě střetu Chrudimi s Jirny čekal na třicáté druhé kolo ČFL. Dosud první celek tabulky z Jirnů měl před zápasem na Chrudim náskok šesti bodů, ale na druhé Zápy pouze jeden. V případě jakékoliv ztráty Jirnů se mohli Zápští posunout do čela tabulky.

 

První zahrozili Východočeši. První střelu ještě Fendrich vyrazil, k dorážce se ale dostal Luptovský, který zamířil těsně nad. Domácí se radovali z vedení už ve třinácté minutě, kdy dostal míč za obranu Ondřej Kesner a ve skluzu dokázal přesně zakončit – 1:0. S jídlem roste chuť a to přesně platilo v podání střelce první branky. Domácí záložník připravoval pro své spoluhráče jednu šanci za druhou. Po jeho přímém kopu mířil nad Langr, netrefil se ani po dobrém centru Luptovský.  

Kesner druhou brankou pojistil vedení

Pět minut po úvodním hvizdu to byli znovu domácí, kdo se radoval z další branky. Neúnavný Ondřej Kesner krásnou samostatnou akcí poslal svůj tým do dvoubrankového vedení – 2:0. Jirny byly zcela zaskočeny z průběhu utkání a vůbec se jim nedařilo udělat něco se stavem utkání. Poslední šance přišla až dvě minuty před koncem zápasu. Sudí nařídil přímý kop těsně za hranicí vápna. Míč si vzal Aleš Melechovský a přesnou střelou trefil břevno a míč se ale odrazil před brankovou čáru. 

 

VIDEO: SESTŘIH + OHLASY



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): „Hráli jsme s týmem, který letos prohrál jediné utkání. Jirny složily dobrý tým, byly na vlně. Kesner dal dvě branky a podal velmi dobrý výkon. Jinak si ale nemyslím, že to byl náš obvyklý domácí výkon, bylo to hodně soubojové, od některých hráčů hodně vyhecované. Balón byl pořád ve vzduchu. O poločase jsme vedli a nabádal jsem, abychom omezili standardní situace soupeře, z krerých mohli být hosté nebezpeční. Vyjma přímého kopu, kdy trefil Melechovský břevno, jsme to ubránili dobře. Udrželi jsme nulu, hráče musím pochválit. Soutěž je neskutečně dlouhá, všichni odpočívají, ale my amatéři pořád hrajeme, se stále užším a užším kádrem, tentokrát jsme přišli o Haufa. ČFL je nesmyslně dlouhá soutěž s velkým počtem týmů.“

SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Vítězství domácích bylo naprosto zasloužené, já chrudimské mužstvo považuji za velice kvalitní, je na nich vidět dlouhodobější práce s mladými kluky. Přehrávali nás v záložní řadě, hráli takový modernější, rychlejší fotbal. Paradoxně branky padaly po chybách, kterých jsme se dosud nedopouštěli. Obzvlášť druhý gól - zahrávali jsme standardní situaci, všichni jsme byli nahoře a domácí hráč po odvrácení míče běžel snad padesát metrů, dvakrát to zasekl, náš hráč podklouzl a bylo rozhodnuto."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , P. Rybička [-] (85. M. Langr [-] ) , J. Krčál [-] , O. Kesner [-] (90. M. Opina [-] ) , V. Řezníček [-] , D. Sixta [-] (90. P. Tlapák [-] ) , O. Hauf [-] (25. M. Ráliš [-] ) , S. Langr [-] , J. Luptovský [-] (76. L. Kratochvíl [-] ) , L. Mastík [-]

SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , T. Dubský [-] , M. Šťastný [-] , A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] (60. P. Vandas [-] ) , L. Hruška [-] , D. Kocourek [-] , F. Škorvánek [-] (55. F. Awuku [-] )

ŽK: 63. L. Mrázek , 84. V. Řezníček , 88. O. Kesner - 45. T. Dubský .
Hráči zápasu: O. Kesner .
Počet diváků: 460. Rozhodčí: Kubec Václav - CIHLÁŘ František, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.