M. Bauer 62.
2:1p.
(0:0)
79. M. Korec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

29.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Domažlic s Benátkami nenašlo vítěze, rozhodlo se v penaltách


Branky


62. M. Bauer - 79. M. Korec
0

Cenný bod si odvezly Benátky nad Jizerou z utkání v Domažlicích. Domácí neproměnili několik svých šancí, trefil se až Marek Bauer. Srovnání přinesl krásnou trefou Martin Korec, a tak zápasy rozhodly penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Šesté Domažlice v minulém zápase doma podlehly Tachovu 1:3 a v domácím prostředí měly šanci na reparát. Benátky nad Jizerou dvakrát za sebou nebodovaly, naposledy uhrály dva body po nekonečných penaltách v Písku.  

Dvě velké šance přinesla první půle, na branky si diváci museli počkat do druhých čtyřiceti pěti minut. Po dvaceti minutách měli příležitost domácí. Na roh si naběhl Braun a Michňa musel vytáhnout těžký zákrok. Další tutovku měli Domažličtí za tři minuty. Tutovku měl na noze Černý, ale Michňa dalším velmi dobrým zákrokem udržel bezbrankový stav. 

Korec parádní střelou poslal zápas do penalt

I ve druhém poločasu měli vyloženější šance domácí fotbalisté. Do pokutového území pronikl Provod a Benátečtí se štěstím vyrazili míč na roh. První branka padla až v 62. minutě. Na centr z pravé strany si naskočil Marek Bauer a poslal Domažlice do vedení – 1:0. Prakticky z první šance dokázaly Benátky nad Jizerou srovnat. Deset minut před koncem. Za vápnem napřáhl Martin Korec a nádhernou střelou obstřelil Šimana, který nedokázal vůbec zareagovat – 1:1. Více už devadesát minut nenabídlo, utkání šlo do penalt. 

Došlý vystřelil Domažlicím bod

Devět úspěšných exekutorů, jeden neúspěšný. Pokutové kopy došly pouze do páté série, ve které selhal Milan Karásek. Naopak proměnil Petr Došlý a rozhodl o bodu navíc pro Domažlice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Jiří Skála (trenér): "Byl to vyrovnaný zápas. Možná, kdybychom nechybovali po jedné autové situaci, tak bychom asi vyhráli. Řekl bych, že o jednu branku jsme asi byli lepším týmem. Zápas byl plný soubojů, s dobrým nasazením z obou stran, avšak spíše průměrné třetiligové utkání. Nakonec jsme si druhý bod připsali po penaltovém rozstřelu, což je pro nás pozitivní."

SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (trenér): Obzvláště v prvním poločase to bylo vcelku vyrovnané utkání. Přestáli jsme jednu stoprocentní šanci domácího týmu, při které nás podržel brankář Michňa. Měli jsme několik brejkových situací, v nichž se nám ale nepovedla finální přihrávka. Ve druhé půli jsme ve středu hřiště zbytečně ztratili míč, plynula z toho standardních situace, při které jsme inkasovali. Poté jsme vstřelili velmi pěknou branku, díky které máme bod. Ten musíme brát a jsme s ním spokojeni.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Bauer [-] , O. Chocholoušek [-] , M. Hrubý [-] - A. Beránek [-] , P. Mužík [-] , L. Roubal [-] , M. Braun [-] - L. Provod [-] (82. P. Došlý [-] ) , M. Kyndl [-] , D. Černý [-] (58. M. Špírek [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Toml [-] , G. Mendy [-] (59. M. Horák [-] ) , M. Sedláček [-] , R. Lukeš [-] , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] (67. M. Ansuma [-] ) , T. Fabián [-] , J. Jiránek [-] (75. M. Karásek [-] ) , M. Borovička [-] , J. Synek [-] (59. M. Korec [-] )

ŽK: 27. L. Roubal , 33. M. Braun , 45. P. Mužík , 82. M. Špírek , 86. D. Lešek - 35. G. Mendy .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hocek Petr - MATOUŠEK Lukáš, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.