V. Milec 23.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:15

29.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek doma podlehl Dobrovici 1:2


Branky


23. V. Milec - 11. P. Lukáš , 78. M. Volf
0

Ani napopáté nedokázal Písek vyhrát za tři body, na domácím hřišti podlehl Dobrovici 1:2. Po dobré první půli přišel zmar, kterého využil v 78. Marek Volf a rozhodl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písečtí byli aktivnější, ale stav zůstal nerozhodný

Navíc se v píseckém týmu nenašel jediný fotbalista, který by zvedl hlavu a zavelel ostatním ke zklidnění hry, ke zlepšení pohybu, důraznému napadání hráčů hostujícího celku i k častější střelbě. Někdy byly akce Jihočechů překombinované, téměř podobné těm, jaké předvedli čeští hokejisté v pátečním utkání na mistrovství světa proti Kazachstánu. Jenomže hokejisté vyhráli 3:1, zatímco tým Písku podlehl 1:2.

Písečtí nastoupili do utkání bez zraněného Martina Voráčka, kterého v základní sestavě nahradil Jakub Held. Jako první ohrozil branku hostí písecký útočník Němec, ale byl z toho jen rohový kop. Za tři minuty zahrával Milec další roh, ale ani z něho domácí brankáře Bartoše neohrozili. V 11. min. rozehráli zleva rohový kop hosté, písecká obrana zaspala a Petr Lukáš otevřel skóre zápasu - 0:1.

Středočeši byli i nadále při chuti, důrazně napadali domácí hráče, zachytávali jejich nepřesné přihrávky a přecházeli do rychlých protiútoků. Jenomže ve 23. min. bylo všechno jinak: míč putoval od Řeháka k Němcovi, ten nahrál Václavu Milcovi a po jeho dělovce levačkou skončil míč v síti - 1:1.

To vypadalo pro domácí nadějně a diváci čekali, že se písecký tým zvedne a po dvou předchozích remízách dovede konečně utkání do vítězného konce. Jenomže zůstalo jen u přání. Ve 27. min. sice ještě zahrozil Ježdík, ale s jeho střelou si gólman Bartoš poradil. Ve 42. min. zahrával Ježdík trestný kop, ovšem balon jen proletěl velkým vápnem a skončil za čárou daleko vedle branky. Ve 45. min. přihrál Němec šikovně balon Zušťákovi, ten jej poslal před branku a dobíhající Held byl o krok pomalejší než gólman Bartoš, který míč kryl.

Volf vystřelil Dobrovici tři body

Do druhého poločasu jako by na hřiště nastoupilo docela jiné domácí mužstvo, neboť se mu přestalo dařit. A to úplně všechno. Zato hosté šli pevně za vým cílem, vycítili, že písečtí hráči nejsou takříkajíc ve své kůži, a proč se tedy spokojit jen s bodem, když mohou brát body tři. Ve 49. min. napřáhl Zušťák, ale jeho sraženou střelu gólman hostí chytil. Po hodně hry si Bartoš poradil i s trestným kopem Milce. V 72. min. poslal domácí trenér Prášil na hřiště dva čerstvé hráče, ale ani tato změna nepomohla, Písečtí se nadále trápili.

To hostům se střídání vyplatilo. V 61. min. odešel z hrací plochy kapitán David Mikšovský, kterého nahradil Marek Volf. A jak se později ukázalo, byl to ten správný žolík trenéra Hejno. V 78. min. totiž jeden z hostujících hráčům poslal z levé strany dlouhý křížný centr na pravou stranu, kde nabíhající Marek Volf nádhernou střelou hned z první překonal brankáře Rondzika - 1:2.

 

Na tuto trefu již nedokázali hráči Písku odpovědět. Zbývající minuty si hosté těsný náskok dobře hlídali, domácí sice projevili snahu srovnat alespoň skóre a dovést zápas k penaltovému rozstřelu, jenomže jim viditelně chyběly síly. Posledním jejich pokusem k vyrovnání byl trestný kop Ježdíka, ale balon si po jeho střele cestu mezi tři tyče soupeřovy branky nenašel.

Autor(text): František Bořánek, fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil: "Nejenom dnešní utkání nám ukázalo, že nemáme až tak skvělý tým. Příští týden si s hráči vážně promluvíme, jak to vlastně myslí dál. Ještě je před námi pět utkání, tak přece není možné, aby si někdo myslel, že už pro nás sezóna skončila. Takhle nikdo nemůže uvažovat, letošní ročník chceme dohrát se ctí."

FK Dobrovice
Petr Hejno: "Za vybojované tři body jsem nesmírně rád, teď už věřím, že se v soutěži zachráníme."



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Rendla [-] , L. Holub [-] , P. Řehák [-] - V. Milec [-] , J. Ježdík [-] , V. Zeman [-] , L. Šlehofer [-] (72. P. Keclík [-] ) , J. Held [-] - F. Němec [-] , J. Zušťák [-] (72. M. Grobár [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - P. Lukáš [-] , J. Váňa [-] , J. Šídlo [-] (63. F. Březina [-] ) , J. Novák [-] - M. Vajgl [-] , J. Krystan [-] (77. J. Sodoma [-] ) , O. Soběslav [-] , J. Rudolf [-] (86. J. Boček [-] ) - D. Miškovský [-] (60. M. Volf [-] ) , T. Osvald [-]

ŽK: 90. F. Němec - 69. O. Soběslav , 87. J. Sodoma , 89. T. Osvald .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Haleš Vladan - NOVOTNÝ Zbyněk, REJŽEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.