L. Vopat 27.
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

28.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brozany padly v Benešově na penalty


Branky


0

Po celé utkání měl domácí Benešov mírně navrh, přesto utkání dospělo do penalt. V nich rozhodl Brejcha o bodu navíc pro domácí. Autor foto: Stanislav Pešek/skbenesov.blgz.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla dvě branky, do šaten se šlo za vyrovnaného stavu

Poslední Brozany odjížděly na utkání do Benešova v roli outsidera, v posledních třech utkáních nezískaly ani bod. Naopak Benešovu se v poslední době daří. Vyjma posledního utkání ve Vltavínu vyhráli Středočeši tři duely za sebou.

Lepší začátek zápasu měl domácí Benešov a vytvořil si i úvodní šance zápasu. Nejprve hlavičku Jana Zákostelského chytil na čáře Hlaváč, posléze Čapek nepřesně předal finální přihrávku. První gól padl až ve dvacáté sedmé minutě. Po vytvořeném tlaku se prosadili domácí Středočeši. Centr Braného propadl až k Ladislavu Vopatovi, který bez problémů skóroval – 1:0. Okamžitou odpověď přinesl Cyril Gorovka. Obrana domácích špatně odbránila soupeře a bylo srovnáno – 1:1. Vrátit domácím vedení mohl v obrovské šanci Kučaba, jenže trestuhodně šanci neproměnil. Po většinu poločasu byl Benešov lepším týmem, avšak do šaten se šlo za vyrovnaného stavu. 

Šollarovi chyběly centimetry, utkání šlo do penalt

Druhých čtyřicet pět minut moc šancí nenabídlo. Vlastně na dlouho jediným vzrušením byla žlutá karta Turka, když ostře zajel do soupeře. Čtvrt hodiny před koncem chybělo Brozanům trocha štěstíčka, aby se mohly radovat z vedoucí branky. Z dálky napřáhl Šollar, Tetourovi míč vypadl a chytil ho zřejmě na brankové čáře. Čárový sudí usoudil, že míč nebyl za brankovou čárou celým objemem. 90 minut hry tak nenašlo vítěze, šlo se na penalty. 

V sedmé sérii rozhodl Brejcha

Vyrovnaný penaltový rozstřel nakonec vyšel lépe domácím. Do třetí sérii byli všichni stoprocentní, neprosadil se až na konci čtvrté Malina. Na začátku páté nedal Žák a dal Pikl, pokračoval se tak dál. Penalty šly až do sedmé série, kde selhal Pelikán a naopak rozhodl Brejcha



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér): „Čekali jsme klidnější utkání za tři body, ale většinou, když urazíte fotbalového boha neproměněním jasných gólových šancí, tak to dopadne špatně. Ve druhé půli jsme se přizpůsobili tempu soupeře, bylo to neslané nemastné, a tak jsme ztratili zbytečně bod."




Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Večera [-] , J. Zákostelský [-] , M. Štancl [-] (56. M. Turek [-] ) , L. Braný [-] (46. J. Laštovka [-] ) - J. Žák [-] , D. Skopec [-] , L. Vopat [-] (77. N. Šumský [-] ) , M. Kučaba [-] , P. Čapek [-] , O. Brejcha [-] -

SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - I. Malina [-] , A. Pikl [-] , R. Cibulka [-] , C. Uka [-] - T. Pelikán [-] , I. Šollar [-] - J. Benda [-] , J. Franc [-] - C. Golovko [-] , P. Pokrovskij [-] (86. P. Nehoda [-] )

ŽK: 60. M. Turek - 77. T. Pelikán .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kalenda Jan - TRSKA Adam, FLIMMEL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.