Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

28.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aleš Melechovský dvěma brankami rozhodl o výhře Jirnů v Dobrovicích


0

Vyrovnané klání se šťastnějším koncem pro hosty. Dobrovice ve druhé polovině utkání vyrovnala hru, ale Aleš Melechovský hezkou individuální akcí rozhodl o třech bodech pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirny byly lepší, ale stav zůstal vyrovnaný

Středočeské Jirny se před osmadvacátým kolem dělily o druhou příčku společně se Zápy, zároveň ztrácely dva body na první Chrudim. Dobrovice hraje v poklidném středu a mají to daleko dopředu i dozadu.

Vyrovnaný začátek utkání naznačil, že oba týmy čeká urputný zápas a ani jeden ze soupeřů nedá kůži lacino. Prvními, kdo se prosadil, byli v sedmnácté minutě Jirenští. Velmi dobře kopnutý přímý kop se snesl na hlavu Aleše Melechovského, který přesnou hlavičkou překonal Bartoše v brance domácích – 0:1. Domácí se do zápasu vrátili prakticky z první kloudné akce. Nikým nebránění Jaroslav Rudolf dostal dostatek prostoru, aby mohl překonat Fendricha – 1:1. První půle ještě nabídla několik volných přímých kopů, ale už ani z jednoho gól nepadl. 

Melechovský druhou brankou zařídil svému týmu tříbodovou výhru

Už po poločasu naskočil do utkání dobrovický Miškovský, vystřídal Justa. Velmi dobře začali Dobrovičtí druhou půli, Jirny byly zaskočeny a těžko se dostávaly do hry. S postupem času se hra Jirnů směrem dopředu vylepšovala a vše gradovalo sedm minut před koncem. Aleš Melechovský pláchnul po levé straně a dobrou střelou podruhé v zápase překonal Bartoše – 1:2. Tři minuty před koncem mohli Středočeši své vedení o jednu branku navýšit, jenže Bartoš skvělým zákrokem zlikvidoval velkou šanci. 



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký: "První poločas jsme byli aktivnější než soupeř a vstřelili jsme vedoucí branku. Ve druhém na nás Dobrovice zatlačily a také vyrovnaly, jenže v závěru to na sebe vzal znovu Aleš Melechovský a rozhodl. Bezesporu náš nejlepší hráč."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - P. Lukáš [-] , J. Váňa [-] (88. J. Novák [-] ) , M. Vajgl [-] , O. Soběslav [-] - F. Březina [-] , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] - M. Volf [-] (78. J. Sodoma [-] ) , J. Just [-] (46. D. Miškovský [-] )

SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Šťastný [-] , L. Hruška [-] , M. Čepelák [-] - O. Kejha [-] , D. Kocourek [-] (67. F. Awuku [-] ) , F. Škorvánek [-] , J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] - A. Melechovský [-] , T. Dubský [-] -

ŽK: 52. D. Miškovský - 65. M. Šťastný .
Hráči zápasu: A. Melechovský .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Rejžek Pavel - PRŮCHA Miroslav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.