3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 10:15

27.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Viktorka přetlačila Dobrovici


Branky


21. M. Kodr , 53. J. Trýzna , 88. J. Marek - 7. J. Rudolf
0

Druhý poločas rozhodl o výhře domácí Viktorky Žižkov nad Dobrovicí. Pražané zásluhou Jakuba Trýzna a střídajícího Josefa Marka strhli vývoj utkání na svou stranu. FOTO: facebook FK Dobrovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle bez vítěze

Pražský Žižkov v minulém kole dokázal překvapivě uspět na půdě Domažlic, Dobrovice v posledním utkání přetlačila na penalty Kolín 3:2. Mnohem lépe vstoupili do utkání hostující fotbalisté. Už v sedmé minutě šli do vedení zásluhou Jaroslava Rudolfa. Ten napřáhl z dálky, Kodr nechtěně tečoval střelu a míč doputoval až za záda Soukupa – 0:1. Sérii spálených gólových šancí domácích utnul až v 21. minutě Marek Kodr. Po rohovém kopu doslova dorval míč za záda brankáře Bartoše – 1:1. Otočit vývoj utkání mohl žižkovský Václav Klán. Z ničeho nic se objevil sám před brankou soupeře, ale dobrou střelou nastřelil pouze tyč Soukupovy branky.  

Druhá půle rozhodla o třech bodech pro Žižkov

Lepším týmem v úvodu druhé půle byla domácí Viktorka a zaslouženě se v padesáté třetí minutě dostala do vedení. Jakub Trýzna měl před sebou pouze brankáře a tak mu nedělalo problém vsítit druhou branku svého týmu – 2:1. Po hodině hry mohl přidat třetí branku Žižkova Dočekal, ale ve velké šanci selhal. Utkání sledovala i pořádná divácká kulisa, na utkání si našlo cestu 1153 diváků. Pojišťující třetí branku přidal dvě minuty před koncem střídající Josef Marek3:1. Zejména díky druhému poločasu si Viktorka zajistila další tři body do tabulky a nadále živí naději na postup do Fotbalové národní ligy. 



Ohlasy k zápasu


FK Viktoria Žižkov
Zdeněk Hašek (trenér): "Jsme rádi za tři body. Uznáváme kvality soupeře, Dobrovice se ukázala jako kvalitní soupeř, hosté věděli, co mají hrát. My jsme do utkání špatně nastoupili a začali hrát až po obdržené brance. Se štěstím jsme vyrovnali, ale paradoxně jsme mohli do šatny další branku obdržet po hloupé chybě. V druhé půli soupeř začal dodýchávat, nebyl tak agresivní, drželi jsme balón více. Po brance na 2:1 hosté začali opět hrát aktivně. Není umění vyhrát, když se daří, ale i když to tak úplně nejde, a dnes to byl jeden z těch zápasů, který jsme urvali pomocí vůle."

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "Žižkov má silné mužstvo a na jaře silné výsledky, neprohrál. Je to herně jeden z nejlepších týmů v soutěži. První poločas nás mačkali, ale my paradoxně vedli, gól jsme si pak nechali dát po rohu. Druhou půli jsme hráli lépe a dostali jsme dva góly. Hru jsme stáhli za stavu 2:1 do rozestavení 4-3-3 a měli gólovku, jenomže hlavou z malého vápna jsme nedali. byl to oboustranně dobrý zápas, slova trenéra Haška, že jsme hráli dobře, mě potěšila, ale domácí zaslouženě vyhráli, šancí měli víc. Musím pochválit i výkon rozhodčího, který pískal opravdu dobře."



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - V. Šandera [-] , M. Hurka [-] (62. V. Gebert [-] ) , T. Petrášek [-] , J. Šimkovský [-] , J. Trýzna [-] (67. M. Hanuš [-] ) , T. Dočekal [-] (89. J. Svatonský [-] ) , M. Kodr [-] , M. Pavlata [-] , M. Podrazký [-] (83. L. Křeček [-] ) , V. Klán [-] (60. J. Marek [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Váňa [-] , O. Soběslav [-] , P. Lukáš [-] , J. Šídlo [-] (64. J. Sodoma [-] ) - J. Rudolf [-] (76. M. Vajgl [-] ) , J. Just [-] , T. Osvald [-] (76. D. Miškovský [-] ) , J. Krystan [-] , F. Březina [-] - M. Volf [-]

ŽK: 20. V. Klán - 60. O. Soběslav .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.