Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

26.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divoká přestřelka skončila remízou 3:3, penalty vyšly Převýšovu


Branky


0

Po první půli to vypadalo na tři body pro domácí, Štěchovice vedly 3:1 po dvou brankách Pavlíka. Ale nakonec se body dělily, jelikož ve druhé půli dvěmi brankami srovnal Urbanec. Velký obrat mohl dokonat Urbanec v poslední minutě, jenže nedal penaltu. Závěrečné pokutové kopy zvládli lépe Převýšovští. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první půli vyzněla lépe pro domácí, dvakrát se trefil Pavlík

Ve 26. kole ČFL se střetly dva týmy, kterým se v poslední době moc nedaří. Domácí Štěchovice čekají na výhru za tři body již šest utkání, Převýšov zase v posledních pěti kolech neuhrál ani bod. Do sestavy domácích se po červené kartě vrátil stoper Maršálek. První půle nabídla divákům atraktivní podívanou s gólovou přestřelkou už v úvodu. Jako první se z malého vápna prosadil Tomáš Pavlík a Štěchovice šly do vedení - 1:0. Převýšovu se podařilo vyrovnat ve dvacáté čtvrté minutě. Ve vápně si důrazně počínal Tomáš Bastin a bylo vyrovnáno – 1:1. Vyrovnaný stav netrval dlouho. Už za pět minut byly Štěchovice znovu ve vedení. Po standardce se prosadil Jakub Košata2:1. Ve čtyřicáté minutě se podruhé v zápase prosadil Tomáš Pavlík. Nejprve nastřelil tyč, ale poté už uklidil míč do převýšovské branky – 3:1

Převýšov se zvedl a vyrovnal, postaral se o to Urbanec

Nečekaný zvrat přinesla druhá půle. Z úvodu si Štěchovičtí hlídali dvoubrankové vedení, Převýšov nijak výrazně neškodil. Blízko snížení byli Převýšovští po půl hodině hry, tečovaná střela Urbance těsně minula domácí branku. Drama utkání přinesl právě Urbanec. Střelou do šibenice snížil na rozdíl jedné branky – 3:2. O deset minut později už bylo srovnáno a postaral se o to znovu Urbanec. Z přímého kopu překonal Sňozíka – 3:3. Velkolepý obrat mohl Urbanec dokonat v poslední minutě. Po faulu ve vápně dostal Jakobský červenou, ale Urbanec pokutový kop neproměnil. 

Penalty pro hostující Převýšov

Za domácí neproměnil v první sérii Batka, v páté Hajdarevič. Výhru z penalt mohli slavit hosté. 

 

FOTO: Tomáš Bauer / Štěchovice



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holesta (vedoucí mužstva): "Už v první půli se hrál velice líbivý fotbal, dokázali jsme dát tři branky a vedli jsme. Ve druhé nás začal soupeř přehrávat a podařilo se mu i vyrovnat. V závěru zápasu mohl soupeř otočit skóre, ale nedal penaltu. Nejlepšího hráče jsem vybral střelce dvou branek Tomáše Pavlíka.

SK Převýšov
Petr Hrabík: "Ve Štěchovicích jsme chtěli bodovat, což se nám nakonec podařilo. První půli jsme nezvládli, ale do druhé jsme nastoupili jako vyměnění. Soupeře jsme přehrávali a vyrovnali. Škoda neproměněné penalty v závěru, ale dva body rozhodně bereme."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - P. Borkovec [-] (63. A. Kraus [-] ) , S. Hřebeček [-] (88. R. Hajdarevič [-] ) , L. Maršálek [-] , M. Verner [-] , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , F. Novák [-] , F. Busta [-]

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - R. Doležal [-] (42. P. Veselka [-] ) , J. Bederka [-] , J. Jarkovský [-] (46. J. Černý [-] ) , J. Špidlen [-] - T. Labík [-] (90. E. Týfa [-] ) , J. Urbanec [-] , J. Javůrek [-] (58. J. Labík [-] ) , J. Vobejda [-] - T. Bastin [-] , T. Sedláček [-] (66. P. Novák [-] )

ŽK: 36. F. Novák , 87. F. Busta - 28. J. Jarkovský , 63. T. Sedláček , 90. J. Bederka . ČK: 90. L. Jakobovský .
Hráči zápasu: T. Pavlík - J. Urbanec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CIHLÁŘ Jan, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.