2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

25.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny rozhodly slepenými brankami ve druhé půli


Branky


0

Jirny měly po minulém týdnu, kdy podlehly Žižkovu, v domácím prostředí co napravovat. Benátky se v prvním poločase držely, ale úvod druhého už přece jen přisoudil body favoritům utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenapověděl

Pro Benátky by byl každý bod z Jiren zlatý, a tak se soustředily především na defenzivu. A dlouho se jim dařilo držet domácí střelce na uzdě, Jirny se dostaly jen k rohovým kopům, které si ale Michňa se svými spoluhráči pohlídal. V první nebezpečnější příležitosti se až po pětadvaceti minutách ocitl domácí Kocourek, ale na zadní tyči nezakončil po centru přesně. I nadále byli aktivnější domácí a do benátecké šestnáctky mířil míč za míčem, ale pozorná obrana hostů si v bojovném zápase počínala výborně.

Úvod druhé půle domácím vyšel

Jirny ve druhé půli ale rychle zlomily odpor a v 51. minutě Vladimír Pokorný zamířil přesně k pravé tyči a Michňa se natahoval marně – 1:0. A o dvě minuty později už to bylo o dvě branky a bylo prakticky po zápase. Pavel Vandas se uvolnil ve vápně a zvýšil na 2:0. A zkázu Benátek mohl po chybě obrany dokonat o dalších pár okamžiků Melechovský, ten už však na brankáře nevyzrál. Benátky si ze hry žádnou tutovku nevytvořily, Fendrich musel v zápase řešit především standardky. Až v 66. minutě přihrál hostující Kateřiňák Ezealovi, jenž ale prostor branky z nadějné pozice netrefil.  A protože se chvíli před koncem neprosadil ani Vandas, na skóre se už nic neměnilo. Jirny tak splnily roli favorita, ale nedá se říct, že by Benátky herně vyloženě přejely.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "V prvním poločase jsme měli dvě tři vyložené šance, ale bohužel jsme je neproměnili. S nástupem do druhého poločasu jsme dali dva góly, řekl bych že naše vítězství je zasloužené, ale je to spíš boj, kdy je to na našem úzkém hřišti samý souboj a soupeře jsme přetlačili. Těžko dnes vyzdvihnout konkrétního hráče, ukážu na brankáře Fendricha, i když na něj tedy skoro nic nešlo, ale branku nedostal, takže za hráče zápasu za nás vyberu jeho (úsměv)."

SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (pro www.kopanabenatky.cz): "V první půli jsme přestáli několik standardních situací domácího týmu, kde nás podržel brankář Michňa. Vypracovali jsme si jednu vyloženou brankovou příležitost Kozmou, který pokud by proměnil, utkání by bylo zajímavé. Bohužel jsme v 51. minutě udělali chybu při rozehrávce, kdy jsme ztratili balon a soupeř to potrestal. O dvě minuty později jsme dostali další gól, který zápas rozhodl. Poté jsme si vytvořili ještě několik náznaků. Nemyslím si, že bychom odehráli marný zápas. Jirenský tlak po standardních situacích byl prostě nad naše síly. Mužstvo chválím za to, že bylo disciplinované. V Jirnech vyhraje málokdo."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Parys [-] , M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , M. Šťastný [-] - D. Kocourek [-] (46. F. Škorvánek [-] ) , V. Pokorný [-] (69. F. Awuku [-] ) , O. Kejha [-] , P. Vandas [-] (87. [-] ) - T. Dubský [-] , A. Melechovský [-] (89. D. Remeš [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Borovička [-] , T. Fabián [-] , L. Hůlka [-] , A. Pajer [-] (84. ) - S. Smetana [-] (61. M. Sedláček [-] ) , M. Škarecký [-] (72. M. Karásek [-] ) , M. Sivrič [-] (78. ) , J. Kateřiňák [-] , M. Sedláček [-] (61. C. Ezeala [-] ) - D. Kozma [-] -

ŽK: 89. M. Sedláček .
Hráči zápasu: V. Fendrich .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - RAIS Ondřej, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.