Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

22.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tohle Čáslav nezvládla. Tachov neměl se soupeřem slitování, Kropáček stihl za půlhodinu čistý hattrick!


0

Čáslav chtěla navázat na poslední povedený výsledek a přiblížit se Tachovu, jednomu z nejbližších soupeřů, na bližší bodový rozdíl. Svěřenci hostujícího trenéra Vaigla ale něco takového rázně odmítli. Třemi brankami v řadě se blýskl střídající René Kropáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov nakročil za třemi body

První minuty nenapovídaly nic o tom, jak jasný zápas se nakonec na čáslavském hřišti odehraje. Na gólové šance čekali diváci dlouho marně, Dastych si se zakončením tísněného Matase poradil. Ve 28. minutě ovšem Tachov poprvé udeřil. Vaněček ukázal svůj přínos mužstvu a poslal do vápna dobrý balón, který domácí obrana nedokázala odvrátit do bezpečí. K míči se natlačil Folejtar a Dastych byl poprvé pokořen - 0:1. Čáslavskou největší šanci měl na svědomí Špičák ale jeho hlavičku dokázali hostující beci odvrátit. Tachov si tak do kabin nesl hubený náskok.

Střelec pokropil soupeře hattrickem

Vyrovnat, to byl úkol pro svěřence trenéra Antoše pro druhý poločas. Jenomže k tomu měli domácí hodně daleko, brankové příležitosti si totiž připravoval Tachov. Dastych nejprve ještě bravurně vychytal gólovou šanci Folejtarovi, ale o chvíli později oproti tomu nemohl mít čisté svědomí. Hoffmann totiž natáhl z hodně velké dálky a míč zapadl pod břevno - 0:2. Tento gól po chybě obrany Čáslav zlomil. Pak přišel na hřiště uragán jménem René Kropáček. Ten vystřídal v 62. minutě Hradeckého a v tachovském útoku se rychle rozkoukal. 69. minuta - brankář Houdek vysílá svého spoluhráče dlouhým výkopem dopředu, Kropáček skóruje. 71. minuta - Hoffmann nahrává, Kropáček skóruje. 90. minuta - po ose Houdek - Dvořák doputoval míč ke střelci, Kropáček skóruje - 0:5.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Jiří Antoš (trenér, pro fkcaslav.cz): "Po průběhu utkání je taková prohra zasloužená. Špatně jsme vstoupili do zápasu, někteří hráči nenavázali na výkon z Benešova, od začátku jsme byli pod tlakem. Dostali jsme hloupý druhý gól. Vyhráli jsme hlavičkový souboj, ale nesebrali odražený míč. Druhý gólem se zápas zlomil, přestala nám fungovat obrana. Takto se fotbal prostě nehraje. Hlavně mladší hráči musí zapracovat na tom, aby měli stabilní výkonnost. Zatím to je jak na houpačce, i na tréninku."




Sestavy


FK Čáslav
J. Dastych [-] - M. Hell [-] , P. Kunášek [-] , P. Jeníček [-] , M. Výborný [-] (46. M. Král [-] ) - P. Váňa [-] , P. Bilinkiewicz [-] (81. M. Lebduška [-] ) , M. Frejlach [-] (84. D. Martínek [-] ) , J. Strnad [-] (71. R. Vajgl [-] ) , T. Mlynka [-] - J. Špičák [-] (79. A. Ronovský [-] ) -

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , M. Knakal [-] , T. Habart [-] (72. P. Šácha [-] ) , M. Mlynařík [-] - M. Hoffmann [-] (72. P. Šácha [-] ) , M. Folejtar [-] (69. M. Hrošovský [-] ) , D. Hradecký [-] (62. R. Kropáček [-] ) , D. Vaněček [-] , D. Tříska [-] - F. Dvořák [-] -

ŽK: 48. M. Frejlach - 78. R. Kropáček .
Hráči zápasu: R. Kropáček , M. Hoffmann .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kalenda Jan - TRSKA Adam, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.