Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.11.2015 16:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úlehle si vyšláply na Violu a připravily jí vysokou prohru! +FOTO


Branky


0

Hrdinou zápasu byl bezpochyby Řepka, který otupil útočnou sílu Violy a podpořil zodpovědný výkon celého mužstva. FC Úlehle vydolovalo obětavou hrou na brejky překvapivé body proti jednomu z favoritů celého turnaje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned na začátku utkání se trefil Hanych, když překvapil ne příliš prudkou střelou Kabeleho v brance Violy. Viola se dostala k první přímé střele až v 4. minutě Kýzlem, ale ten mířil jen do připraveného Řepky. Vyloženou šanci měl pak Podroužek, ale nenaložil s ní dobrým způsobem. Na druhé straně měl šanci tandem Polák – Vejvoda, ale také neuspěli. Viola se nastěhovala na další dobu na dostřel Řepky, ale uhodilo na druhé straně, kde Petr Holeček protlačil míč pod padajícím Kabelem, 2:0. V té samé minutě přidal ještě třetí branku Vaníček, který přesně zakončil spolupráci s Vejvodou. V 9. minutě se dočkala Viola snížení Urmou a po tomto gólu vystupňovala tempo. Urma si připsal další střelu, kterou obtížně likvidoval Řepka. Tým Úlehle byl po gólu Violy pod tlakem, který ale ustál a naopak v poslední minutě první půlky se protáhl kolem hrazení Petr Holeček, našel před bránou Milana Krejčího, který důrazem na brankové čáře vyrobil další gól, 4:1.   

Řepka vynuloval útočné choutky Violy

Druhý poločas Začal střelou Violy, ale Exner na skvělého Řepku nevyzrál. V 14. minutě měla Viola další vyloženou šanci, ale Exner se slabou střelou neprosadil. O tři minuty později vychytal Řepka Podroužka a hned z následného brejku Radek Šnajdr přidal pátou branku pro Úlehle, trefil se umístěnou střelou k tyči. 5:1. Viola ještě nerezignovala a pokoušela se dotáhnout skóre, ale Řepka postupně zlikvidoval šance Kýzla, Hejdy a Podroužky. Do konce utkání se Řepka ještě několikrát zapotil nad šancemi Violy, ale už si svojí neprůstřelnost v druhém poločase udržel a nedovolil žádné zdramatizování zápasu.

Video

1. Poločas

 

2. Poločas



Sestavy


FC Úlehle
Z. Řepka [-] - M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , A. Špička [-] , J. Špička [-] - J. Vejvoda [-] , P. Holeček [-] , R. Šnajdr [-] , V. Zuska [-] - R. Vaníček [-]

Elektro Viola
M. Hejda [-] - P. Kýzl [-] , P. Exner [-] , D. Podroužek [-] , J. Hanuščík [-] - O. Urma [-] , P. Kabele [-]

Hráči zápasu: Z. Řepka .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku