Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.11.2015 20:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nakaši těsně vyhráli


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Torpédo Malta
Josef Nedošetko - hráč: Opět jsme se nedokázali sejít v klasické sestavě, ale i přesto jsme bojovali statečně. Utkání jsme dokázali i otočit v náš prospěch z 1:3 na 4:3 v náš prospěch. Vyrovnané utkání ovlivnil mladý sudí, jenž odpískal v posledním okamžiku utkání vymyšlenou penaltu. Hosté této výhody využili a odvezl si všechny body.

Nakaši MB
Pavel Scheufler - hráč: Zápas byl vyrovnaný na obou stranách. V první půli se nám podařilo odskočit o 2 branky, avšak do kabin se šlo pouze jedno brankovám rozdílem, neboť soupeř stihl do poločasu snížit. Do druhého poločasu jsme si vypracovali tři vyložené šance, ale bohužel jsme nedokázali ani jednu proměnit. A jak se říká, nedáš - dostaneš. Soupeř toho využil a otočil utkání na 4:3. Závěr utkání jsme vsadili na vysoké napadání, které přineslo ovoce. Utkání jsme dokázali otočit v náš prospěch a získat tak všechny body.



Sestavy


Torpédo Malta
J. Stejskal [-] - J. Bárta [-] , J. Nedošetko [-] , T. Hujer [-] , Š. Havel [-] , P. Nedošetko [-] - J. Šelemberk [-] , L. Odcházel [-] , Z. Petr [-]

Nakaši MB
T. Majzlan [-] - M. Brož [-] , J. Kočárek [-] , P. Scheufler [-] , O. Zajíček [-] - T. Scheufler [-] , P. Kopecký [-] , L. Jurošek [-] , P. Žahourek [-]

Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 11. 2015 22:33
Dělám to nerad, ale musím se vyjádřit k rozhodčím. Toto utkání bylo neskutečně ovlivněno ze strany rozhodčích a po zápase to vygradovalo vyloučením mé osoby, když jsem se zastával při odchodu z palubovky mého spoluhráče, kterého ponižoval rozhodčí. Jsou to moji kolegové, protože jsem také rozhodčí, ale po utkání jsem neudržel nervy a pana rozhodčího Ch...... jsem poslal do patřičných míst. Protože tohle si nesmí jako rozhodčí dovolit. A já kvůli tomu mám stop na 4 utkání. A k penaltě nemá cenu se vyjadřovat, je to škoda energie.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku