1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany a Ždánice si rozdělily body


Branky


0

Na útulném stánku v Moravanech přivítali domácí fotbalisté hráče Ždánic. Jednalo se již o 24. hrací kolo, bodový rozdíl mezi oběma týmy byl 12 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Utkání začalo celkem vlažně, jako první zahrozil v 6. min. hostující Radek Ruban - jeho prudkou střelu z úhlu vyrazil Strmiska na roh. Stejná akce jako přes kopírák nastala ve 13. minutě, jen na druhé straně hřiště. Snaživý David Marčík otestoval pozornost brankáře Rubana, ten si taktéž zkušeně poradil. Zajímavé věci se začaly dít od dvacáte minuty ... Po faulu Ficka v malém vápně Slavoje nařídil rozhodčí Zámečník pokutový kop. K exekuci se postavil Snášel, střelou doprostřed brány ale domácího gólmana nepřekonal. O chvíli později byl při standarní situaci v pokutovém území stažen Bařina - následovala opět penalta, tentokrát pro Moravany. Kulatý nesmysl si na bílý puntík postavil do té doby sebejistý Měsíček, bohužel ale zklamal sebe, hráče i diváky. Jeho rána mířila vysoko nad břevno. Domácí fotbalisty zahozená šance nakopla a do konce první půle byli aktivnější. Nejprve mohl po rohu otevřít skóre Bařina, jeho hlavička směřovala těsně vedle tyče Rubanovi svatyně, pak se v dobré šanci na skórování objevil opět Měsíček, ale znovu vyšel střelecky na prázdno ... Nic zajímavého se už potom nepřihodilo a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Ždánice dokázaly vyrovnat

Ve druhem poločase se začalo od podlahy, jak se říká a táké začaly padat konečně góly. Probíhala 50. minuta a následoval roh, jenž zahrával domácí Zbořil ... Ten našel v klubku hráčů dlouhána Bařinu, který se trefil nohou k tyči a bylo to - 1:0! Ždánice na sebe nenechaly dlouho čekat a za 8. min. bylo srovnáno. Kopeček využil zmatků moravanské obrany a prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:1! Střelci vyrovnávající branky narostla křídla a mohl dokonce strhnout vedení na stranu Kova - jeho pumelice těsně minula tyč Strmiskovi brány. Po té začaly hrozit i Moravany, ale hlavičky Klimeše, Bařiny a Drobilíka se neujaly. Zápas se ubíral ke svému konci a k vidění už byly jen sporadické náznaky šancí, které však už žádnou změnu skóre nepřinesly. Hráči i diváci se tedy nakonec museli spokojit s remízou a průměrným fotbalem. Nutno podotknout, že mladý rozhodčí Zámečník měl špatný den- s jeho výkonem nebyl spokojen snad nikdo, situace na ploše vůbec nezvládal, často byl sprostě urážen hráči obou celků a nijak mu to nevadilo.



Sestavy


TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] - M. Ficek [-] (46. M. Drobilík [-] ) , J. Zýbal [-] (60. A. Rotrekl [-] ) , L. Pintera [-] , J. Svoboda [-] , D. Marčík [-] , M. Měsíček [-] (68. A. Šeďa [-] ) , P. Zbořil [-] , M. Kalinec [-] , M. Bařina [-] , R. Klimeš [-]

TJ KOVO Ždánice
M. Ruban [-] - P. Ruban [-] , P. Hrbotický [-] (75. M. Novotný [-] ) , T. Komárek [-] , P. Lánc [-] - V. Kopeček [-] , R. Ruban [-] - J. Ondříšek [-] (46. M. Pavlech [-] ) , F. Markus [-] (88. M. Duroň [-] ) , P. Handlíř [-] , F. Snášel [-] (50. R. Doupovec [-] )

ŽK: 65. M. Bařina - 28. R. Ruban , 55. V. Kopeček .
Místo: Moravany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZÁMEČNÍK Michal - HLAVINKA Lubomír, KOSTIHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.