Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poddvorov zvítězil na půdě Moravan


Branky


0

22. kolo Okresního přeboru nám přichystalo zápas mezi domacími Moravany a hostujícím Poddvorovem. Hned úvod utkání dal jasně najevo, kdo bude brát tentokrát body. Poddvorov si svou hrou zajistil další tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle o dva góly

V neděli do Moravan zavítal tým z Poddvorova, který byl předpokládan za favorita. Hned začátek utkání dal najevo, kdo bude chtít více brát body. Protože v 1. minutě se prosadil David Skočík svou vystavní střelou do horního rohu branky z hranice velkého vápna. Poddvorovu se velmi ulevilo a začli hrát v klidu. Hosté drželi míč a domácí Moravany se do vážnější šance nedostali. Do konce poločasu se snažil Poddvorov ještě zvýšit své vedení, což se jim podařilo. Druhý gól vstřelil Lukáš Kašík po rohovém kopu, který zahrával Cupal. Týmy šli tak za stavu 0:2 do šaten.

Poddvorov navýšil skóre

Do druhého poločasu vcházel Poddvorov s dvoubrankovým vedením, a tak se jim hrálo určitě lépe než domácím, kteří potřebovali dát gól. Moravany chtěli také hrát, zatlačili Poddvorov, ale bohužel gól vstřelit nedokázali. Poddvorov tento tlak přežil a dokonce ve 64. minutě dokazály opět skórovat. David Kašík znovu svou střelou z vápna do spodního rohu branky dokázal rozvlnit síť. Po chvílí přidal čtvrtý gól Petr Štípský, tento gól už defintivně rozhodl o zápase. Domácím se však ještě podařilo snížít gólem Adama Šedi, který po svém příchodu na hřistě dokázal oživit hru domácích. Ale to nestačilo na vítězství. Poddvorov si tak odvezl 3 body po výhře 1:4. 


Ohlasy k zápasu



TJ Starý Poddvorov
Jakub Beneš - brankář TJ Starý Poddvorov: Domácí tým mě osobně trochu zklamal, jelikož jsem od nich čekal lepší výkon a nasazení. Naše výhra byla naprosto zasloužená, díky naší hře a vzhledem k nevyužití dalších šancí i mírná.



Sestavy


TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] - J. Zýbal [-] (67. V. Pimek [-] ) , M. Kalinec [-] , J. Svoboda [-] , A. Rotrekl [-] (46. A. Šeďa [-] ) , M. Měsíček [-] (85. M. Ficek [-] ) , J. Balous [-] , M. Drobilík [-] , D. Marčík [-] , M. Bařina [-] , R. Klimeš [-]

TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - P. Bařina [-] , L. Kašík [-] , D. Skočík [-] , H. Huy [-] (86. J. Gertner [-] ) , P. Štipský [-] (88. L. Brdíčko [-] ) , L. Frolec [-] , T. Cupal [-] , O. Veselský [-] , D. Krupica [-] , F. Krupica [-] (75. R. Svoboda [-] )

ŽK: 57. F. Krupica .
Místo: Moravany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: STÁVEK Milan - RAMBOUSEK Bedřich, ŠIMEČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.