Poddvorov zvítězil proti oslabeným Nenkovicím


Branky


38. P. Štipský , 75. P. Kováč (vl.) , 80. R. Svoboda - 26. P. Kováč (p.) , 78. F. Kuchař
0

V neděli do Poddvorova přijely Nenkovice. Hosté byli ze zdravotních důvodů velmi oslabeni, ale i tak hráli vyrovnaný zápas. Kde bohužel neměli štěstí a tak tři body zůstaly v Poddvorově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ještě vyrovnaná

V úvodu duelu domácí několikrát nebezpečně zahrozili. Pavel Schöfr v bráně Sokolu předvedl jisté zákroky a ošemetné situace za svá záda nepropustil. Nejprve vykopnul prudkou ránu Cupala ze strany hřiště. Poradil si také s tečí hlavičkujícího Kašíka i tvrdou ránou v podání Skočíka. Hostující Nenkovice odpověděly střelou Dana Rause, jenž prověřil pozornost brankáře. Po spolupráci bratří Pospíšilových zblokoval tvrdou ránu Matěje Zálešáka na poslední chvíli jeden z obránců. Hra rukou domácího hráče už znamenala pokutový kop v náš prospěch. Na značku jedenáctky si postavil míč Peter Kováč a střelou k tyči nabídnutou příležitost s jistotou proměnil 0:1. Po rohovém kopu a dorážce důrazného Kašíka ještě udržel Pavel Schöfr čisté konto. Vyrovnání ovšem přišlo záhy po uvolnění Huy Hoanga, které zavánělo ofsidem. Proti dorážce Štipského do prázdné brány už byl Pavel naprosto bezmocný 1:1. Nerozhodným výsledkem také skončil první poločas.

Vlastní gól dopomohl Poddvorovu k vítězství

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí. Jejich snahu vstřelit vedoucí gól ještě umocnilo vyloučení Romana Frelicha. Nebezpečné šance zažehnali na poslední chvíli hlavičkující Matěj Zálešák a na brankové čáře zastoupil golmana Peter Kováč. Právě stoper týmu Peter smolnou tečí posunul Starý Poddvorov po přímém kopu D. Krupici do vedení 2:1. Statečně bojující Nenkovice, však souboj o cenné body nevzdaly a i v deseti hráčích střetnutí hodně zdramatizovaly. Po rohu Lukáše Kludáka vyrovnal jak jinak než hlavou střídající Franta Kuchař 2:2. Hlavní rozhodčí Pecher údajně v klíčovém okamžiku střetnutí totálně selhal. Přestože byl Matěj Zálešák na půlící čáře jasně ze zadu faulován, píšťalka sudího zůstala němá, čehož domácí tým z rychlého protiútoku využil ke vstřelení rozhodujícího vítězného gólu střídajícím Svobodou 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nenkovice
Zdeněk Kotas: Příjemně překvapil svým výkonem mladíček Pavel Zálešák, jenž premiérově odehrál v nejvyšší okresní soutěži celých devadesát minut. Za předvedený výkon a bojovnost zaslouží všichni hráči velký dík, stejně tak i naši fandové, kteří nás opět skvěle podpořili.



Místo: St.Poddvorov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PECHER Lukáš - CHORVÁT David, HULCKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.