3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:00

21.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojídky si poradily s našlápnutým Kostelcem


Branky


0

Ve 21.kole zajížděl Kostelec povzbuzen dvěma výhrami s týmy ze špičky tabulky na hřiště Kozojídek. Třetí zápas v řadě, ve kterém Kostelec rozhodně neplnil roli favorita, začal pro hosty nadějně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Kozojídkám

Hned úvod utkání byl velmi napínavý. Ve 2.minutě po dlouhém nákopu Hochmana krásně vystřelil David Horák, ale bohužel pro hosty jen do tyče domácí branky. Kostelec v první desetiminutovce zahrozil ještě jednou, kdy Slovák neproměnil šanci z rohu. Ale postupně začali domácí diktovat tempo hry a také si vytvářet šance. Už ve 14.minutě se střelou z poza vápna prosadil Kurečka, když zaskočil hostujícího gólmana Kůřila. Hosté v těchto chvílích propadali a domácí byli velmi nebezpeční. Vypracovali si další 2 stoprocentní šance, ale branku přinesla až 34.minuta, kdy nenápadná akce po autovém vhazování skončila přihrávkou na zcela volného Petruchu, který zvýšil na 2:0, což byl i výsledek prvního poločasu. Do konce poločasu stihl mít šanci ještě Bančák, který však selhal z malého vápna. 

Kozojídky si uhlídaly vedení a získaly všechny 3 body

Úvod druhé půle patřil Kostelci, ale z první vážné akce ve druhé půli se prosadili domácí, když skvěle hrající kapitán Březina zvýšil na 3:0. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale několik nadějných akcí nedokázali dotáhnout. Snížit se Kostelci povedlo až v 82.minutě, kdy svou střelu do tyče dorazil Bužek. O chvíli později se hosté dožadovali penalty, ale rozhodčí byl jiného názoru. Následovala ještě šance domácího Březiny a nadějná pozice hostujícího Lochmana, ale na výsledku se už nic nezměnilo. A tak utkání skončilo 3:1 ve prospěch Kozojídek. 



Ohlasy k zápasu


SK Kozojídky
Ondřej Březina - hráč SK Kozojídky: Řekl bych, že po dlouhé době jsme odehráli utkání, které bylo již od vstupu do kabiny super. Kluci vzali zodpovědně jak přístup k rozcvičce tak i k zápasu. I morálka na hřišti byla velmi dobrá. Moc jsme si to užili.

SK Kostelec
Pavel Borkovec - hráč SK Kostelec: Dnešní utkání nám bohužel nevyšlo tak jako předchozí dvě. Částečně to mohlo být způsobeno absencemi, částečně výkonem naším i výkonem domácích. Určitě nás mrzí, že se nám nepodařilo otevřít skóre tak jako v minulém utkání, dnes jsme ve 2.minutě trefili jen tyč. Domácí byli v průběhu prvního poločasu lepším týmem a vedení si zasloužili, my můžeme litovat toho, že jsme jim spoustu šancí umožnili naším nedůrazem. Nezbývá než se dívat dopředu a soustředit se na další zápasy.



Sestavy


SK Kozojídky
M. Garaj [-] - R. Slovák [-] (67. T. Hanzelka [-] ) , J. Petrucha [-] , R. Grossman [-] , J. Matuška [-] , M. Fury [-] (87. L. Lacek [-] ) , T. Kurečka [-] , P. Bančák [-] , O. Březina [-] , D. Gloza [-] , J. Grabec [-]

SK Kostelec
M. Kůřil [-] - M. Kotásek [-] (79. P. Lecián [-] ) , J. Kvaltin [-] (62. J. Lochman [-] ) , D. Horák [-] , R. Dobeš [-] , Z. Mukenšnábl [-] , D. Horák [-] (72. F. Kvaltin [-] ) , G. David [-] (49. R. Bužek [-] ) , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

ŽK: 60. D. Gloza , 68. T. Kurečka - 48. D. Horák , 65. Z. Mukenšnábl .
Místo: Kozojídky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VESELÝ Ivo - GESCHWANDTNER Sebastián, ZÍMA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.