Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová nadílka ve Veselí


Branky


0

Bojanovice přijely do Veselí zopakovat vítězství z minulého týdne. Hlavně Zdeněk Kuchyňka dopomohl k výhře hostů, ale domácí Veselí se jen tak nedalo, jelikož mělo co napravovat z předešlého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvod mnoho gólů

Hned od záčatku zápasu se hrál atraktivní fotbal plný šancí. Kde měli nahoru spíše hosté, i když inkasovali gól jako první hned v 5. minutě, když domací měli standartní situaci, kterou využili díky trefě Michala Tobiáše. Hosté se nezalekli a ihned odpověděli brankou, kdy se trefil Aleš Tomaštík střelou k právé tyči. Dále měl převahu hostující tým, který ji dokázal využit. A to již ve 22. minutě, kdy gólovou přihrávku přichystal Půlkrábek Kuchyňkovi. Tenhle stav nevydržel dlouho a ve 39. minutě se znovu prosadil Kuchyňka. Skóre 1:3 vydrželo až do poločasu. 

Dramatický závěr utkání

Do druhého poločasu vstoupili hosté vlažně a povolili, a tak toho domácí Veselí plně využilo. V 71. minutě se prosadil opět Michal Tobiáš po chybě hostujícího obránce. O malou chvilku pozdějí domací zahrávali roh, když hostující hráč nechtěně zfaulouval protihráče v pokutovém uzemí a byla z toho penalta. Tu s přehledem proměnil Petr Páč. Bojanovice i přes jejích vlastní stížení byly odhodlány zvítězit a dělaly pro to vše. Začaly domácí Veselí tlačit a z toho přišel další gól v 78. minutě Kuchyňky, který se blýskl hattrickem. Ale to nebylo vše, domácí se také jen tak nedali, o 3 minuty později zaslouženě vyrovnali po chybě soupeře. Štěstí stálo při Bojanovicích, které dokazály v 85. minutě z odraženého míče znovu skórovat a to střelou Martina Bohuna. A tak konečné skóre je 4:5. Další zápas Veselí odehraje v Moravanech, kde se jim snad podaří vyhrát. Bojanovice přivítají doma Nenkovice.



Sestavy


TJ KEN Veselí nad Moravou
J. Borek [-] - D. Potrusil [-] (61. P. Kuryviál [-] ) , P. Kočiš [-] , R. Kubica [-] , A. Štůral [-] - M. Kunovjánek [-] (68. R. Runkas [-] ) , P. Polách [-] , R. Tomeček [-] , T. Řičica [-] - P. Páč [-] , M. Tobiáš [-]

SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - T. Podrazil [-] , A. Řezáč [-] , M. Veselý [-] , F. Seják [-] , J. Seják [-] (78. D. Bohun [-] ) - A. Tomaštík [-] (62. M. Dvořák [-] ) , P. Půlkrábek [-] - M. Bohun [-] , P. Bohun [-] (80. J. Košutek [-] ) - Z. Kuchyňka [-]

Místo: Zarazice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOLÁŘ Roman - ZÍMA Igor, ZIMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.