2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Ždánice nezklamaly


Branky


0

V neděli se ve Ždánicích sešly dvě mužstva z rozdílných konců tabulky, favoritem tedy byli domácí, kteří chtěli napravit ztrátu z minulého utkání. Již před zápasem se dalo očekávat, že diváci nejspíš žádný krásný fotbal neuvidí, jelikož hřiště bylo po několika deštivých dnech značně podmáčené. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorité vedli v poločasu jen o branku

I když první gól padl hned ve třetí minutě, nejednalo se o první zajímavou akci zápasu. O první dvě se postarali hráči Vracova. Krátce po zahájení měli velkou šanci, když útočník postupoval sám na bránu, ale trefil pouze domácího brankáře. Krátce na to padla také první žlutá karta zápasu. Pak už se ale o slovo přihlásili domácí, když využili nepřesné rozehrávky hráčů Vracova, kteří poslali do nájezdu na brankáře Snášela, ten ještě vylepšil situaci pro Handlíře, který zakončoval do prázdné branky. Zbytek poločasu se nesl v podobném duchu, Vracov hodně chyboval, ale Ždánice už žádnou ze svých šancí nedokázaly využít. Šance ovšem nepřibývaly pouze na jedné straně i Vracov do přestávky párkrát zahrozil, ale doplácel na nepřesné zakončení. Poločas tedy skončil 1:0. 

Ždánice si pohlídaly vedení

Druhý poločas začal podobně jako první, šancí Vracova. Ale opět zasáhl brankář Ruban. Na řadě byly opět Ždánice a znovu udeřily ve třetí minutě, když Snášel našel přihrávkou z brankové čáry, na malém vápně, úplně volného Čadílka, který se zakončením neměl problém. Zbytek zápasu byl poměrně nervózní. Hosté se snažili alespoň snížit, k čemuž měli několik slibných příležitostí, ale jejich pokusy vždy skončili na výborně chytajícím Rubanovi. Přibylo také faulů, a to na obou stranách. Právě standartní situace byly jednou z možností, jak mohli hosté ohrozit domácí, jelikož měli výškovou převahu. Do konce zápasu už ale gól nepadl, Ždánice tedy porazily Vracov 2:0. 



Sestavy


TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - P. Hrbotický [-] , P. Lánc [-] , P. Ruban [-] , P. Strmiska [-] - D. Horňák [-] (83. M. Bimka [-] ) , P. Čadílek [-] (63. R. Doupovec [-] ) , V. Kopeček [-] (75. T. Komárek [-] ) , D. Klíč [-] - P. Handlíř [-] , F. Snášel [-] (87. J. Ondříšek [-] )


Místo: Ždánice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: VAVŘINOVÁ Gabriela - JAHODA Jiří, RUBAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.