3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice na svém hřišti porazily Moravany a získaly další body


Branky


0

Mikulčice chtěly získat 3 body, stejně jako v předešlém zápase, což se jim podařilo. Do Mikulčic zavítaly Moravany, které měly co napravovat po minulém týdnu. Ale byl to domácí tým, kterému se povedlo zvítězit a získat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a mnoho šancí

V Mikulčicích se hrál útočný fotbal hned od začátku. Jako první o sobě dali vědět hosté a to v 16. minutě po chybě obrany, kdy se prosadil Lukáš Možíš. Bohužel pro hostující Moravany, se domácí tým nezalekl a hned o dvě minuty později vstřelil gól po rohovém kopu Michal Novák. Po této brance měli převahu domácí a vytvořili si mnoho šancí, ze kterých trefili jen konstrukci branky. Vyrovnaný stav zůstal až do poločasu.

Fantastický závěr domácích

Do druhého poločasu vstoupily týmy za vyrovnaného stavu 1:1. Domací měli jednoznačnou převahu a vytvářeli si šance po průnikových pasech a centrech. Ale rozhodovalo se teprve v závěru zápasu. A to v 77. minutě, kdy se po nádherné individuální akci prosadil Pavel Šalša a dostal tak svůj tým do jednobrankového vedení. O chvíli pozdějí v 90. minutě měli domácí standartní situaci ze strany, kterou dokázali využít. Znovu se trefil Michal Novák, který dal svůj druhý gól v zápase a pomohl svému týmu ke třem bodům. Domácí tým tak znovu nezklamal a chystá se na další kolo proti Bzenci. Moravany budou mít šanci napravit výsledek další víkend proti soupeří z Veselí.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mikulčice
Matůšek - as. trenéra: Myslím si, že jsme byli určitě lepším týmem od vyrovnání a jsem rád, že kluci vyhráli, protože si to zasloužili.




Sestavy


TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - V. Čechovský [-] , P. Šalša [-] , Z. Šebestík [-] (61. O. Hubačka [-] ) , V. Polák [-] (74. E. Kuchynka [-] ) , M. Novák [-] , P. Jánoš [-] (72. J. Flachs [-] ) , M. Vacenovský [-] , P. Machala [-] , J. Pitzinger [-] , I. Šuga [-]

TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] - M. Ficek [-] , R. Hudec [-] (80. V. Pimek [-] ) , L. Možíš [-] (82. M. Drobilík [-] ) , J. Svoboda [-] (75. J. Zýbal [-] ) , L. Pintera [-] (63. P. Zbořil [-] ) , M. Měsíček [-] , J. Balous [-] , O. Selucký [-] , M. Bařina [-] , R. Klimeš [-]

ŽK: 28. I. Šuga - 53. R. Klimeš , 57. M. Bařina .
Místo: Mikulčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HORŇÁČEK Kamil - HUSÁR Vojtěch, SVOBODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.