5:1
(2:0)
90. M. Filip
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva bez páry, strojvedoucí Rapid naložil 5 vagónků...


Branky


25. J. Demeter , 36. T. Le Binh , 67. P. Kodada , 72. P. Kodada , 83. P. Kodada - 90. M. Filip
0

V odložené předehrávce jarního kola přijela rezerva Lokomotivy České Velenice do Lásenice hájit druhou příčku tabulky. Bohužel, v příhraničním městysu zřejmě došla pára z kotelny v Gmündu a Rapid na zimní přestávku naložil za oslabenou Lokotku 5 vagónků v podobě pěti branek. Láseničtí se dočkali první domácí výhry v sezóně.

K utkání se nedostavil delegovaný sudí David Melzoch a tak se píšťalky ujala dlouhodobě zraněná ikona domácího klubu. Jirka Novák zvládl svou neobvyklou úlohu s bravurou sobě vlastní a podal velmi dobrý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd Rapidu...

Utkání začalo v poklidném tempu a celé se neslo v přátelské atmosféře.

Hostující Lokomotiva přijela s velmi mladým týmem a zkušenému Rapidu dokázala vzdorovat bezmála půl hodiny. Na každé straně přišla jedna gólová situace, oba brankáři však byli pozorní.

Ve 25. minutě se domácí Rapid radoval. Honza Demeter si na půlce vzal mičudu a půjčil ji soupeři až v síti. To co umí v této soutěži jen on, obešel 3 bránící hráče a podél brankáře uklidil kulatý nesmysl do branky - 1:0.

O deset minut později srdce fotbalového fanouška zajásalo. Akce splňující ligové parametry začala u Kodady. Od něj putoval míč na jeden dotek po ose Boček, Koranda, Binh Le Than. Posledně jmenovaný si míč zpracoval a nekompromisní ranou k tyči rozvlnil síť Průšovy svatyně - 2:0

Do poločasové přestávky stojí za zmínku ještě hlavička hostujícího Filipa, ovšem na Bednáře v brance Rapidu nevyzrála.

 

 

Čistý hattrick Kodady...

Druhý poločas utkání byl jednoznačnou záležitostí domácího Rapidu. Zkušený tým okolo playera Bočka byl běhavější a byla z něj cítit větší chuť po vítězství.

Bylo jen otázkou času, kdy se brankostroj domácích rozjede na plné obrátky. A rozjížďka netrvala dlouho.

V 67. minutě hostující obránce vhodil aut přímo na hlavičku Petra Bočka. Jeho neomylná hlava našla před branku nabíhajícího Kodadu, který takovou šanci umí proměnit - 3:0. O pět minut později zřejmě Petr Kodada okoukal akci Demetera dokonale a hostující brankář Průša si až v brance přečetl nápis na meruně - KODADOVO - 4:0. V 83. minutě Kodada zkompletoval čistý hattrick. Z pravé strany nacentroval střídající Čutka na  "N E O M Y L N O U" hlavičku Petra Bočka. Tvrdá střela hlavou pořádně zatopila Průšovi, ten však excelentním zákrokem zabránil gólu, leč všudybyl Kodada napnul dorážkou síť a Rapid Arénou se neslo "Pátá, pátá již odbila" - 5:0.

Hostující Lokomotiva korigovala v poslední minutě. Čestný úspěch zaznamenal nejlepší hráč na hřišti Filip. Tran Duy Tiep poslal kolmý centr do pokutového území, balón prošel až na zadní tyč, u které číhal osamocený Michal Filip - 5:1. Touto brankou zkazil domácímu nebrankáři Bednářovi radost z shotoutu.

 

Lásenice vyhrála zaslouženě. Hostující mladíčci však mají perpektivu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rapid Lásenice
Petr Boček - kapitán týmu: Náš tým již nastartoval novou sezónu. Pravidelné nedělní tréninky nám jdou k duhu. Pro poslední zápas podzimu udělalo nové trenérské duo Hronza, Moravec, pár změn v sestavě. Tyto změny byly k lepšímu a vedly k našemu zaslouženému vítězství. Rezerva soupeře přijela bez pendlů, leč mladíci projevili osobní statečnost a přispěli k dobrému fotbalu. Nejlepšími hráči utkání byli Kodada, Blažek, Demeter. Za hosty jasně Michal Filip.

TJ Lokomotiva České Velenice
Milan Zemánek - trenér mužstva: Nastoupili jsme v hodně improvizované sestavě. Na utkání s námi nejeli pendli z A-týmu, navíc nám trenér áčka vzal i pár stabilních hráčů z našeho mužstva. Někteří nominovaní mladí hráči se ani k utkání nedostavili, zřejmě mají jiné zájmy a slovo odpovědnost je přímo uráží. Lásenice byla po celé utkání běhavější a výhru si plně zasloužila. Sudí laik byl naprosto dokonalý. Neodpustím si však jednu poznámku směřující k činovníkům svazu. Proč hrajeme v tomto čase na nekvalitním terénu, když nás v jarní části čeká pouhých 9 zápasů a zrovna když budou terény nejkvalitnější, tak pro nás sezóna bude u konce...



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
B. Bednář [-] - J. Kandl [-] , D. Vacek [-] , J. Chodil [-] , M. Blažek [-] - T. Le Binh [-] , P. Boček [-] , P. Kodada [-] , V. Koranda [-] (61. D. Čutka [-] ) - J. Demeter [-] , R. Puhlovský [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
Z. Průša [-] - O. Haumer [-] , T. Zemánek [-] , P. Novotný [-] , Z. Zlamšídlo [-] - F. Malaník [-] , T. Duy Tiep [-] , M. Filip [-] , O. Koller [-] - J. Latifi [-] (46. P. Stellner [-] ) , J. Zimmel [-]

ŽK: 69. M. Filip .
Hráči zápasu: P. Kodada - M. Filip .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.