EXPERT TIP - 12.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 7.11.2015

0

Tato rubrika je v této soutěži premiérou, snad se bude líbit.

Sezóna podzimní utekla jak voda v Lužnici a máme tady poslední hrací víkend spojený s posledním kolem, respektivě s předehrávkou kola jarního.

Tabulce suverénně vévodí holport Halámky - Hranice. O pomyslnou stříbrnou příčku po odehraném podzimu se mohou poprat 3 týmy.

Vyřešení této hádanky však budeme znát až 14.11. v podvečer. Utkání Rapidu Lásenice s rezervou Českých Velenic bylo totiž o týden odloženo z důvodu marodky borců od Gmündu.

Pro premiérovou tipovačku jsem oslovil chlapíka, který fotbalu vůbec nerozumí. Nechtěl jsem se opičit po chobotnici jménem Paula, která tipovala MS ve fotbale, ani po potkanovi Lojzovi, ten pro změnu předpovídal výsledky MS v hokeji. Uvidíme, jak dopadne Fabrizzio...

 




DJ FABRIZZIO

Fabrizzio patří neodmyslitelně k velmi oblíbenému zimnímu středisku Livigno. Jeho předností je znalost hudby, proto také dělá DJ v baru přímo na sjezdovce.

Fotbalu sice nerozumí, ale souhlasil s tím, že se pokusí těch pár zápasů natipovat. Překlad z italštiny, francouštiny, němčiny a vlámštiny, berte s velkou rezervou :-)

Fabrizzio, díky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.