Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štika soutěže rozcupovala Dynamo...


Branky


0

Buk se s Majdalenou nepáral a nasázel jí pět fíků. Jediným kazem na klidném utkání bylo zranění hostujícího brankáře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu se hrál nervózní fotbal. Domácí Buk měl více ze hry, leč ztroskotával na pozorné obraně Dynama. Kdo si myslel, že úvodní branka Vondráčka přinese uklidnění na domácí kopačky, ten se mýlil. Hráči Buku se hádali po každé nepřesné přihrávce, zřejmě si každý z nich chtěl vstřelit branku. Před přestávkou vsítili domácí druhý gól a tím defacto rozhodli o vítězi utkání.

Druhá půle se nesla v duchu hry kočky s myší. Buk byl jasně lepší, přidal další branky a vyprovodil Majdalenu solidním výpraskem. Hosté snižovali v závěru, čestný úspěch přišel až za stavu 5:0 pro domácí. Jediným kazem na klidném utkání bylo zranění hostujícího brankáře. Nezaviněný střet způsobil zranění kolene. Snad se dá Kuba Ludvík přes svátky dohromady a na jaře vyběhne v plné síle. Buk, jevící se jako štika soutěže, se dostal na druhou příčku za suveréna soutěže Halámky - Hranice.



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Václav Picka - předseda oddílu: V prvním poločasu jsme byli nervózní jak sáňky v létě. Navíc těžký terén spíše nahrával bránícímu soupeři. Sice jsme dali první branku, leč ukldnění přišlo až s brankou druhou a odchodem do kabin. Druhý poločas již byl plně v naší režii a diváci byli spokojeni s bůrem v síti hostů. Mrzí mne zranění hostujícího brankáře v poslední minutě po nezaviněném střetu. Za celý oddíl přeji brzké uzdravení.

TJ Sloupárna Majdalena
Ladislav Čurda - předseda oddílu: Utkání mělo jednoznačný průběh. Domácí byli jasně lepší a vítězství si plně zasloužili. Soupeři gratuluji, jednoduchou taktikou "vše na Musila" nás zničili. Závidím soupeři široký kádr. Do Buku jsme jeli bez stabilního brankáře, do branky se postavil Kuba Ludvík. Škoda jeho zranění, snad se dá brzy dohromady. Jsme rádi, že už je konec.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , P. Jon [-] (60. R. Mischnik [-] ) , E. Filip [-] , L. Moravec [-] - O. Jasanský [-] , P. Lexa [-] , L. Moták [-] , L. Leixner [-] (70. J. Moravec [-] ) , L. Vondráček [-] - J. Musil [-] (80. D. Hamerník [-] )

TJ Sloupárna Majdalena
J. Ludvík [-] - P. Buday [-] , T. Seichert [-] , V. Biňovec [-] , J. Kido [-] - R. Honzík [-] , R. Bezemek [-] , P. Bezemek [-] , F. Horník [-] (70. P. Soukup [-] ) - V. Cikán [-] , M. Mareš [-] (46. J. Faktor [-] )

ŽK: 38. F. Tomšík - 23. F. Horník , 60. J. Kido .
Hráči zápasu: L. Moravec - J. Kido .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šťastný Jiří - Ille Radomír, Švec Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.